Fotbal intern

Reacția lui Florin Prunea după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv: „Conducătorii lui Dinamo să dea explicații!” Exclusiv

09.03.2021 | 21:10
Reactia lui Florin Prunea dupa ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv Conducatorii lui Dinamo sa dea explicatii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Prunea a fost luat prin suprindere după ce Magaye Gueye a fost depistat pozitiv în urma unui test solicitat de ANAD la meciul cu FCSB. Dinamovistul acuză din nou și consideră că Mario Nicolae e responsabil de acest haos de la Dinamo.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la meciul din Cupa României cu FCSB, iar francezul intră astfel într-o galerie „selectă” alături de Adi Mutu sau Diego Armando Maradona.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor” au luat de asemenea foc pe forum-uri și au comentat uluiți vestea care a căzut ca un trăznet pentru „familia Dinamo”, în cel mai dificil moment din istoria clubului.

Florin Prunea a aflat că Magaye Gueye a depistat pozitiv prin intermediul FANATIK: „Aoleu! Chiar sunt surprins!”

Fostul președinte al lui Dinamo a fost la fel ca majoritatea dinamoviștilor extrem de surprins și bulversat și a căzut cu greu cuvintele pentru a comenta o astfel de veste: „Aoleu! Chiar sunt surprins. Nici nu știu ce să zic. Ei știu cel mai bine ce s-a întâmplat. Conducătorii lui Dinamo să dea explicații! E foarte posibil. Nu e nici primul nici ultimul jucător depistat. E problema lor de ordine interioară!”, a fost prima reacție a lui Florin Prunea.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Prunea și-a continuat războiul personal cu Mario Nicolae, pe care l-a atacat în mai multe rânduri și pe care îl consideră responsabil pentru tot ceea ce se întâmplă la Dinamo și care în opinia sa e singurul care cunoaște toate dedesupturile: „Întrebați-l pe domnul Mario Nicolae. El trebuie să vă dea explicații. El știe ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față! De fapt e singurul care știe ce se întâmplă la Dinamo în momentul de față”, a spus fostul președinte al lui Dinamo în exclusivitate pentru FANATIK.

Cornel Dinu a comentat și el în termeni extrem de duri, ultimul scandal de la Dinamo în exclusivitate pentru site-ul nostru și a declarat: „Nu e nicio mirare această știre cu Magaye care s-a dopat cu cocaină. El trebuia testat de când a semnat cu Dinamo, de când a aterizat aici…Am convingerea că era depistat în primul rând pozitiv la anti-fotbal”, a spus „Procurorul” în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

FRF a oferit prima reacție pentru FANATIK: „Nu se pune problema ca Dinamo să piardă la masa verde partida cu FCSB”

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că nu se pune problema ca Dinamo să piardă meciul cu FCSB la „masa verde”: „Nu se pune problema ca Dinamo să piardă la masa verde partida cu FCSB. Nu există nimic în regulament în acest sens. Era altceva dacă erau mai mulți jucători ai lui Dinamo în această situație”, a declarat acesta.

Ba, mai mult, Hulubei detaliază și îi liniștește pe suporterii lui Dinamo, aducând în prim plan regulamentul competiției: „Clubul nu riscă nimic. Dinamo a câștigat acel meci, ăsta este rezultatul din Cupa României și va rămâne valabil. Iar Dinamo își continuă parcursul în semifinale”, a mai explicat Hulubei.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane a fost și el pur și simplu consternat la aflarea veștii și a declarat că nu vrea să îl mai vadă niciodată pe Magaye Gueye, care va trebui să răspundă pentru tot ceea ce a făcut: „Nu mai vreau să mai vorbesc cu el vreodată! Ce să mai am eu de discutat cu el când a făcut așa ceva? Atunci când semnezi un contract, îți asumi niște clauze, îți asumi o anumită responsabilitate. Nu se poate să faci așa ceva de capul tău. Probabil că i se va rezilia unilateral contractul”.

  • 30 de ani are Magaye Gueye
  • 30 iunie 2022 e data la care îi expira contractul cu Dinamo atacantului francez
ADVERTISEMENT