Life

Reacția lui Gabi Bădălău după afirmațiile Claudiei Pătrășcanu. O acuză că folosește copiii pentru a cere bani

Gabi Bădălău îi răspunde Claudiei Pătrășcanu după acuzațiile făcute de cântăreață. Iubitul Biancăi Drăgușanu spune că mama copiilor săi se folosește de cei mici pentru a obține bani.
02.08.2022 | 14:26
Reactia lui Gabi Badalau dupa afirmatiile Claudiei Patrascanu O acuza ca foloseste copiii pentru a cere bani
Reacția lui Gabi Bădălău după afirmațiile Claudiei Pătrășcanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu, a venit și răspunsul lui Gabi Bădălău, care neagă tot ceea ce a spus fosta lui soție.

Reacția lui Gabi Bădălău după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu spunea că nu poate vorbi cu copiii ei când vrea atunci când sunt la fostul ei soț și îl acuza pe acesta și pe mama lui că o înjură de față cu ei.

ADVERTISEMENT

Nimic mai neadevărat, spune iubitul Biancăi Drăgușanu, care a acuzat-o și el pe fosta soție că a pus în casa lui dispozitive de înregistrare. El a spus și că nu a vorbit urât de față cu copiii lui, care pot să își sune mama oricând vor.

„Mi-a pus în casa mea și a părinților dispozitive de înregistrare și pe care le trimite la presă după mail-uri anonime, după zeci de înjurături, blesteme, plângeri la poliție. Și toate astea fără motiv, doar pentru că vrea bani din ce în ce mai mulți.

ADVERTISEMENT

Menționez faptul că de față cu copiii nu am avut niciodată un astfel de limbaj, ei o pot suma pe mama lor la orice oră își doresc atunci când sunt în vacanță la mine”, a scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că vrea doar bani și se folosește de copii

Gabi Bădălău spune că Claudia Pătrășcanu face toate aceste lucruri doar pentru că vrea mai mulți bani de la el și a acuzat-o că are același comportament deja de trei ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Gabi Bădălău spune că fosta sa soție își folosește proprii copii pentru a le pune reportofoane și microfoane pe hăinuțe sau în bagaje ca să asculte tot ceea ce se întâmplă în casa fostului soț.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a acuzat-o pe fosta nevastă că ticluiește planuri diabolice folosindu-se de copii, motiv pentru care este un adevărat pericol pentru cei mici, susține el.

ADVERTISEMENT

„Este inuman ca o mamă să își folosească propriii copii pentru interesele proprii materiale sau media pentru că ea asta face de 3 ani.

S-a dovedit timp de 3 ani provoacă contexte și că a fost capabilă să își folosească propriii copii punându-le reportofon și microfoane în hăinuțe și bagaje.

Această mamă perfectă care nu ratează din lipsă de ocupație să pună în practică planuri diabolice folosindu-și propriii copii”, a mai scris Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT