Fotbal intern

Reacția lui Gică Popescu după ce Hagi a anunțat că nu o va mai antrena pe Viitorul: ”A tot anunțat că va veni un moment în care va face un pas în spate”

02.08.2020 | 20:36
Reactia lui Gica Popescu dupa ce Hagi a anuntat ca nu o va mai antrena pe Viitorul A tot anuntat ca va veni un moment in care va face un pas in spate
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a spus că se va retrage din funcția de manager tehnic al Viitorului Constanța. Gică Popescu, președintele clubului, nu a fost luat prin surprindere de decizia cumnatului său.

”Știam de decizia lui Gică de câteva săptămâni. El a tot anunțat că va veni un moment în care va face un pas în spate. Sunt 10 ani grei, a luat proiectul de la zero și l-a construit, după 5 ani a decis să stea și pe bancă.

ADVERTISEMENT

Acum a venit clipa în care se retrage din acest rol, dar va continua munca în cadrul Academiei și a clubului, va continua să coordoneze tot ce înseamnă copii și juniori. Noi avem câteva soluții pregătite, am urmărit din timp să fie totul gata când va fi cazul.

Palmaresul lui Hagi pe banca Viitorului

Vom anunța numele la finalul sezonului, așteptăm să vedem când se va termina campionatul. E o pauză binemeritată pe care Gică o ia, mulți poate l-au luat în glumă”, a spus Gică Popescu, conform prosport.ro, după ce Viitorul Constanța a anunțat că Gică Hagi va pleca de pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

94 de victorii, 64 de remize și 73 de eșecuri a obținut Gheorghe Hagi pe banca constănțenilor. Cu Hagi pe banca, Viitorul a reușit performanța de a câștiga campionatul în 2017. În actuala stagiune, echipa lui Hagi a încheiat pe primul loc din play-out. Formația lui s-a fondat în anul 2009.

”Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014-01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și a Supercupei României.

ADVERTISEMENT

Ce echipe a antrenat Hagi în carieră

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori”, a declarat Gică Hagi. Decizia lui Hagi de a nu mai fi antrenorul Viitorului vine la o zi după ce echipa sa a fost învinsă de Sepsi cu 3-0.

În cariera sa, Hagi le-a mai antrenat pe Galatasaray, Steaua București, Poli Timișoara, Bursaspor, dar a stat și pe banca naționalei României.

ADVERTISEMENT

Ca jucător Hagi a evoluat pentru Galatasaray, Barcelona, Brescia, Real Madrid, Steaua București, Sportul Studențesc și Farul Constanța.

ADVERTISEMENT