Reacția lui Gică Popescu după ce Hagi a anunțat că nu o va mai antrena pe Viitorul: ”A tot anunțat că va veni un moment în care va face un pas în spate”

Gabriela Gheorghe   
în Viitorul
02/08/2020, 20:36
Reacția lui Gică Popescu după ce Hagi a anunțat că nu o va mai antrena pe Viitorul: ”A tot anunțat că va veni un moment în care va face un pas în spate”
Gică Popescu și Gică Hagi. Sursă foto: Telekom Sport.

Gică Hagi a spus că se va retrage din funcția de manager tehnic al Viitorului Constanța. Gică Popescu, președintele clubului, nu a fost luat prin surprindere de decizia cumnatului său.

”Știam de decizia lui Gică de câteva săptămâni. El a tot anunțat că va veni un moment în care va face un pas în spate. Sunt 10 ani grei, a luat proiectul de la zero și l-a construit, după 5 ani a decis să stea și pe bancă.

Acum a venit clipa în care se retrage din acest rol, dar va continua munca în cadrul Academiei și a clubului, va continua să coordoneze tot ce înseamnă copii și juniori. Noi avem câteva soluții pregătite, am urmărit din timp să fie totul gata când va fi cazul.

Palmaresul lui Hagi pe banca Viitorului

Vom anunța numele la finalul sezonului, așteptăm să vedem când se va termina campionatul. E o pauză binemeritată pe care Gică o ia, mulți poate l-au luat în glumă”, a spus Gică Popescu, conform prosport.ro, după ce Viitorul Constanța a anunțat că Gică Hagi va pleca de pe banca tehnică.

94 de victorii, 64 de remize și 73 de eșecuri a obținut Gheorghe Hagi pe banca constănțenilor. Cu Hagi pe banca, Viitorul a reușit performanța de a câștiga campionatul în 2017. În actuala stagiune, echipa lui Hagi a încheiat pe primul loc din play-out. Formația lui s-a fondat în anul 2009.

”Astăzi, 2 august 2020, am decis să mă retrag din funcția de manager al echipei de seniori FC Viitorul Constanța, de pregătirea căreia m-am ocupat în perioada septembrie 2014-01 august 2020 și alături de care am trăit, pe banca tehnică, cele mai frumoase momente din această carieră prin câștigarea campionatului României, a Cupei României și a Supercupei României.

Ce echipe a antrenat Hagi în carieră

Voi rămâne în continuare în cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde alături de directorul tehnic voi coordona conceptul tehnic al Centrului de copii și juniori”, a declarat Gică Hagi. Decizia lui Hagi de a nu mai fi antrenorul Viitorului vine la o zi după ce echipa sa a fost învinsă de Sepsi cu 3-0.

În cariera sa, Hagi le-a mai antrenat pe Galatasaray, Steaua București, Poli Timișoara, Bursaspor, dar a stat și pe banca naționalei României.

Ca jucător Hagi a evoluat pentru Galatasaray, Barcelona, Brescia, Real Madrid, Steaua București, Sportul Studențesc și Farul Constanța.

Închide ×