Fotbal intern

Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: “Sunaţi-mă în play-off!” :D EXCLUSIV

18.06.2019 | 19:33
Reactia lui Gigi Becali cand a aflat cu cine joaca FCSB in Europa League Sunatima in playoff D EXCLUSIV

FCSB joacă împotriva lui Milsami Orhei în primul tur din Europa League. Este un adversar facil pentru roș-albaștrii care își vor afla miercuri și posibilul adversar din turul doi al competiției, UEFA organizând o nouă tragere la sorți.

Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: “Acum e încălzirea”

Gigi Becali este foarte relaxat în ceea ce privește adversarii din primele tururi din Europa League și a declarat pentru FANATIK că abia din play-off sau din grupele competiției, FCSB va avea adversari de calibru, iar până atunci nu ar trebui să fie nicio problemă pentru echipa lui Andone:

“Eu o să încep să vorbesc de prin play-off sau când ne aflăm adversarii din grupe. Acum nu am ce să vorbesc de Europa League. Avem una dintre cele mai bune echipe în tururile astea, nu are rost să mai discutăm despre adversari. Obiectivul e să prindem grupele și noi suntem favoriți să jucăm în grupe. Să mă întrebați prin play-off sau în grupe de adversari. Ăla e obiectivul nostru și o să mai vorbim atunci de Europa League. Acum e încălzire”, a spus Gigi Becali pentru FANATIK.

FCSB va juca meciul tur pe teren propriu, care va avea loc pe 11 iulie. Așa cum FANATIK a anunțat, FCSB va juca meciul din turul I preliminar la Giurgiu, deoarece Arena Națională va fi ocupată în acea perioadă pentru două concerte. Returul va avea loc pe 18 iulie la Orhei.

Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League Să mă întrebați în play-off de adversari EXCLUSIV
Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League Să mă întrebați în play-off de adversari EXCLUSIV FOTO: Bogdan Andone si Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Viitorul, direct în turul doi din Europa League

În același tur al competiției, U Craiova a avut noroc și va evolua împotriva lui Sabail din Azerbaijan. Oltenii au șanse bune să treacă de primul tur preliminar, însă spre deosebire de roș-albaștrii, nu sunt capi de serie la tragerea la sorți și din turul II preliminar ar putea da peste echipe puternice.

În Champions League, CFR Cluj începe aventura împotriva lui FC Astana, campioana Kazahstanului. Echipa lui Dan Petrescu va juca la Astana primul meci, urmând ca returul să aibă loc în “Gruia”, pe 16 sau 17 iulie.

Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: "Să mă întrebați în play-off de adversari" EXCLUSIV
Reacția lui Gigi Becali când a aflat cu cine joacă FCSB în Europa League: “Să mă întrebați în play-off de adversari” EXCLUSIV FOTO: Gigi Becali și Mihai Stoica

Viitorul este singura echipă românească intrată direct în turul doi din Europa League. Echipa lui Gheorghe Hagi își va afla miercuri adversara și speră la o “dublă” cât mai facilă, deși în urne vor fi și echipe precum AS Roma sau Eintracht Frankfurt.

  • 2017 este ultimul an în care FCSB a jucat în grupele competițiilor europene
  • 3 este locul ocupat de Milsami Orhei în ultima ediție de campionat din Moldova