Fotbal intern

Reacția lui Gigi Becali după ce Cornel Dinu s-a declarat fanul FCSB: ”E vocea dreptății”

13.04.2021 | 14:47
Reactia lui Gigi Becali dupa ce Cornel Dinu sa declarat fanul FCSB E vocea dreptatii
Cornel Dinu și Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Reprezentanți ai celei mai mari rivalități din fotbalul românesc, Gigi Becali și Cornel Dinu au ajuns la un numitor comun. ”Procurorul” a uimit pe toată lumea când a spus că vrea ca FCSB să fie campioană.

Finanțatorul roș-albaștrilor a reacționat imediat și a apreciat discursul lui Cornel Dinu care a lăudat strategia celor de la FCSB de a miza pe tineri fotbaliști români.

ADVERTISEMENT

”M-aș bucura ca FCSB, fosta, actuala Steaua, cum vreți voi, să câștige acest campionat. Tocmai pentru că joacă cu majoritatea jucătorilor români, crescuți în propria pepinieră. Sunt un exemplu de urmat”, a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Gigi Becali: ”Cornel Dinu iubește și respectă fotbalul”

Spre deosebire de oponenții săi în lupta pentru cucerirea titlului de campioană a României, Gigi Becali a ales să investească în tineri și să promoveze mulți fotbaliști români. Așa se facă că în lotul roș-albaștrilor se regăsesc doar trei fotbaliști străini, față de 13 la CFR, respectiv 7 la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Cornel are el păcatele lui, dar el cu fotbalul este drept. Vrea dreptatea în fotbal, e vocea dreptății a lui Dinu, care iubește și respecta fotbalul. O fi văzut că suntem furați de arbitri, că jucăm frumos.

Eu l-am ajutat când a avut o problemă și probabil că din cauzele astea. De-aia e bine să răspunzi cu pace. Eu aș vrea să răspund cu pace tuturor, dar mă mai întărâtă și pe mine câteodată dracii”, a reacționat Gigi Becali, la Pro X.

ADVERTISEMENT

FCSB și CFR își dispută, joi, primul trofeu al sezonului

Până la finalul campionatului, când speră să primească medaliile de aur, FCSB se va duela cu marea rivală din Cluj, joi, de la ora 19:00, pentru Supercupa României.

Următoarea întâlnire cu CFR este programată pe 1 mai, la Giurgiu, pentru ca pe 26 mai, în ultima etapă din faza play-off, cele două echipe să se înfrunte la Cluj-Napoca, într-un meci care ar putea fi finala campionatului.

ADVERTISEMENT

FCSB a încheiat sezonul regulat pe primul loc, pentru prima oară de când se aplică acest sistem competițional. Trupa lui Toni Petrea are, înaintea meciurilor din play-off, un punct mai mult decât CFR, iar dacă tradiția se va respecta, la finalul sezonului ar trebui să se încununeze campioană. În precedentele ediții, toate echipele care au încheiat sezonul regulat pe primul loc au câștigat și titlul național.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,50 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!