Sport

Reacția lui Gigi Becali, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că o vrea pe FCSB în Ghencea: „Cei rămași la CSA se vor îndrepta spre noi”

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că se va implica pentru ca FCSB să primească aprobarea de a juca în Ghencea.
30.10.2022 | 15:03
Reactia lui Gigi Becali dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca o vrea pe FCSB in Ghencea Cei ramasi la CSA se vor indrepta spre noi
Gigi Becali, noi reacții despre implicarea lui Marcel Ciolacu în revenirea FCSB-ului pe Ghencea. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Demisia lui Vasile Dîncu și posibila venire la cârma Ministerului Apărării a lui Mihai Tudose, plus declarațiile lui Marcel Ciolacu fac ca fanii FCSB să viseze că echipa lor favorită va juca în Ghencea.

Gigi Becali, după declarația lui Marcel Ciolacu: „Mi-a spus că FCSB o să revină pe Ghencea”

Gigi Becali mărturisea că a purtat conversații cu Marcel Ciolacu, iar președintele Partidului Social Democrat, dar și al Camerei Deputaților, a lăsat de înțeles că o va sprijinipe FCSB pentru a putea juca în Ghencea.

ADVERTISEMENT

În continuare, latifundiarul din Pipera crede că o miză importantă o are și numirea în funcția de ministru al Apărării a lui Mihai Tudose, care a declarat în luna septembrie că „Steaua adevărată este FCSB”.

„Am vorbit și eu cu el (n.r. Marcel Ciolacu) și mi-a spus că o să revină echipa pe Ghencea. Acum, să vedem. Dumnezeu le aranjează pe toate, le orânduiește ușor, ușor.

ADVERTISEMENT

Dacă o să vină și un Ministru al Apărării care să respecte dreptatea, ca Tudose (n.r. Mihai Tudose), atunci e foarte posibil”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport.

Gigi Becali, convins că fanii de la CSA Steaua vor merge către FCSB

Pe lângă faptul că va beneficia din nou de arena de pe Bd. Ghencea, Gigi Becali este convins că fanii echipei pregătite de Daniel Oprița se vor întoarce către cea antrenată de Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Știu că în trecut am zis că nu o să duc echipa pe Ghencea chiar dacă o să am voie, pentru că nu vreau să mă cert cu suporterii, dar acum sunt convins că nu va mai fi o mare problemă.

De ce? Pentru că cei rămași acolo la CSA se vor îndrepta și ei din nou spre noi. Nu vreau să comentez mai mult, să fie toată lumea sănătoasă”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a reacționat în FANATIK după demisia lui Vasile Dîncu

Vasile Dîncu, în funcția de ministru al Apărării, a fost unul dintre principalele impedimente pentru care Gigi Becali nu a primit înțelegere, iar FCSB nu a putut să evolueze în Ghencea.

Din cauza unor conflicte cu președintele României Klaus Iohannis, fostul șef al MApN și-a anunțat demisia, iar Gigi Becali a oferit prima reacție prin intermediul FANATIK.

„Nu e problema mea că și-a dat Vasile Dîncu demisia, pentru mine lucrurile se vor rezolva în instanță. Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării.

Atunci putem să discutăm despre cum a obținut CSA Steaua sigla și motivul pentru care au ținut să o obțină, că ei au mințit când au dat în comunicare. Ei au spus că fac bani cu sigla, dar de fapt pierd bani. În rest, o să decidă Justiția și am încredere că se va face dreptate”, a declarat Gigi Becali, pentru FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,31 este cota pentru „x2 și sub 5,5 goluri” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT