Reacţia Simonei după retragerea de la Doha: "A fost mult mai rău!"

simona halep, halep doha, tenis, halep

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Doha, după ce a trecut în două seturi de Anastasija Sevastova, numărul 15 WTA.

 

Halep a trecut de Sevastova cu scorul de 6-4, 6-3. În primul set Simona a mers umăr la umăr cu letona până la 4-4, când a obţinut breakul decisiv. În setul secund Sevastova a avut un break avans iar la scorul de 3-2 Halep a cerut intervenţia antrenorului pe teren. 

Andrei Pavel a coborât din tribună şi a încurajat-o pe sportivă, i-a explicat ce trebuie să schimbe pentru a câştiga meciul cu Anastasija iar Simona nu a avut nicio problemă până la finalul meciului, câştigând ultimele 4 game-uri ale partidei. 

Halep: „La Doha a fost cel mai important triumf al carierei”

După victoria din faţa Sevastovei, Simona Halep a lăudat prestaţia adversarei şi a vorbit şi despre turneul de la Doha, câştigat în 2014: "Mă simt foarte bine că am câştigat. Este un sentiment plăcut. Sevastova este o jucătoare dificilă, e greu de jucat împotriva ei. Este o plăcere să joc la Doha şi sunt bucuroasă că o pot face. Când am câştigat acest turneu, a fost cel mai important triumf al carierei. Mi-a dat încredere că pot ajunge o jucătoare de top.  După acel meci, am urcat din ce în ce mai sus. Este bine să fiu din nou aici”, a spus Simona Halep la interviul acordat pe teren.

În runda următoare, Halep va juca împotriva lui Catherine Bellis, locul 48 WTA, care a trecut de Karolina Pliskova. În schimb Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu au ratat calificarea în sferturi, în faţa lui Garbine Muguruza şi Julia Georges.