Life

Reacția lui Horia Moculescu după ce Mariana Moculescu și-a făcut cont pe Onlyfans. ”Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii”

Ce spune Horia Moculescu după ce Mariana Moculescu s-a înscris pe Onlyfans. Artistul a avut o reacție ironică față de fosta lui soție.
25.11.2022 | 13:58
Reactia lui Horia Moculescu dupa ce Mariana Moculescu sia facut cont pe Onlyfans Doar nu era sasi deschida un cont pe siteuri pentru copii
Horia Moculescu si Mariana Moculescu au împreună o fiică. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horia Moculescu, fostul soț al Marianei Moculescu, reacționează după ce aceasta și-a deschis cont pe un site destinat adulților, Onlyfans.

Ce spune Horia Moculescu după ce Mariana Moculescu s-a înscris pe Onlyfans: ”Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii”

Pianistul în vârstă de 85 de ani ani a fost uimit când a aflat de gestul fostei sale partenere și a ținut să facă și o ironie. Totodată, a subliniat că nu mai are o legătură cu Mariana Moculescu.

ADVERTISEMENT

”Serios? A făcut asta? Doar nu era să-și deschidă un cont pe site-uri pentru copii! Noi nu ne mai consultăm!

Suntem divorțați de multă vreme, de 25 de ani, dacă am calculat eu bine. Iar perioada asta poate fi egală cu o viață de om!”, a declarat Horia Moculescu pentru playtech.

ADVERTISEMENT

Artistul și-a manifestat și dezinteresul în același timp față de gestul celei alături de care are o fiică.

 ”E viața ei, nu mă interesează, face ceea ce-și dorește!”, a mai comunicat Horia Moculescu.

ADVERTISEMENT

Horia Moculescu și Mariana Moculescu au fost căsătoriți din 1989 până în 2011, an în care au divorțat în mare scandal. Împreună au o fiică pe nume Nidia.

La un moment dat, Nidia și-a acuzat mama că se comporta urât cu ea în copilărie, iar Mariana Moculescu îl considera vinovat pe artist pentru atitudinea tinerei față de ea.

ADVERTISEMENT

De ce și-a făcut Mariana Moculescu cont pe Onlyfans

Mariana Moculescu (54 ani) are planuri mari cu aplicația. Vrea să facă din aparițiile nud trei milioane de dolari, mai mult decât Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu.

Femeia a invocat drept motiv cheltuielile mari din ultima vreme, cărora le face față cu greu. Înainte de a se înscrie pe platformă, Mariana Moculescu spune că s-a documentat și a aflat că chiar și o bătrână de 72 de ani, din SUA, face parte din Onlyfans.

”Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei.

Toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial”, a spus Mariana Moculescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT