Sport

Reacția lui Ianis Hagi după ce Rangers va juca finala Europa League: „Ne vedem la Sevilla!”

Mijlocașul ofensiv al lui Rangers, Ianis Hagi (23 de ani), a salutat calificarea echipei sale în finala Europa League și va fi prezent pe stadion la Sevilla.
06.05.2022 | 10:16
Reactia lui Ianis Hagi dupa ce Rangers va juca finala Europa League Ne vedem la Sevilla
Ianis Hagi a jucat ultimul meci oficiale pe 18 ianuarie, împotriva lui Aberdeen. Sursă foto: Instagram @ianishagi
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi este cea mai grea pierdere a lui Edi Iordănescu pentru meciurile echipei naționale, însă mijlocașul va rata și finala Europa League pe care Rangers o va juca cu Eintracht Frankfurt.

Ianis Hagi, euforic după ce Rangers s-a calificat în finala Europa League: „E Ibrox baby și e diferit!”

Ianis Hagi va reveni pe gazon abia în toamnă și va fi doar în tribune la finala surpriză din Europa League: Glasgow Rangers – Eintracht Frankfurt.

ADVERTISEMENT

„O noapte specială, de la tristeţea pierderii inimii şi sufletului vestiarului, la fericirea golului superb marcat de John. E Ibrox baby şi e diferit! Ne vedem la Sevilla”, a scris Ianis Hagi pe pagina lui oficială de Facebook.

Rangers a reușit să se califice în finala Europa League după ce a trecut categoric de RB Leipzig, scor 3-1 și 0-1 în dubla manșă din semifinale, în timp ce Eintracht Frankfurt a eliminat-o pe West Ham, 1-0, 2-1.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a dat o nouă lovitură financiară

Chiar dacă stă pe bară de câteva luni, Ianis Hagi tocmai a încheiat un nou contract de publicitate extrem de avantajos.

Mijlocașul lui Rangers este imaginea Mastercard, iar Ianis a făcut deja prima postare pe contul oficial de Instagram, în care se alătură campaniei „Sportul ne aduce împreună”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Unde s-a operat Ianis Hagi: „S-a operat la medicul la care s-a operat și Virgil Van Dijk”

Ianis Hagi s-a operat în Olanda, iar Ilie Dumitrescu a oferit mai multe detalii despre recuperarea jucătorului lui Rangers: „Ianis s-a operat la medicul la care s-a operat și Virgil Van Dijk. Recuperarea o face în Olanda cu aceeași echipă care l-a ajutat pe Van Dijk. Eu cred foarte mult în revenirea lui și Ianis stă foarte bine.

O să-l vedeți în șase luni pe Ianis. Sunt câțiva centimetri de masă musculară la care se lucrează intens, deja vorbim de un progres excepțional din punct de vedere medical al recuperării”.

ADVERTISEMENT

Marius Niculae a vorbit și despre operația lui Ianis și a explicat că a suferit acceași accidentare: „Eu am vorbit cu el înainte de meciul amical al lui Gică la Glasgow. Se simțea foarte bine, recuperarea merge cum trebuie. Am vorbit și cu impresarul lui Ianis și mi-a spus că este ok”.

ADVERTISEMENT