Fotbal international

Reacția lui Ianis Hagi după debutul la Glasgow Rangers: ”Sunt fericit că am jucat. Fiecare minut mă ajută să mă integrez în jocul echipei!” VIDEO

01.02.2020 | 20:56
Reactia lui Ianis Hagi dupa debutul la Glasgow Rangers Sunt fericit ca am jucat Fiecare minut ma ajuta sa ma integrez in jocul echipei VIDEO
ADVERTISEMENT

La 24 de ore de la prezentarea oficială la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a debutat pentru echipa lui Steven Gerrard. Internaționalul român de 21 de ani a intrat în minutul 77 al partidei cu Aberdeen, din etapa a 24-a a primei ligi scoțiene.

Ianis Hagi, după debutul la Glasgow Rangers: ”Sunt fericit că am jucat. Fiecare minut mă ajută să mă integrez în jocul echipei!”

La finalul meciului cu Aberdeen, Ianis Hagi s-a declarat fericit pentru faptul că a jucat deja pentru noua sa echipă, pe de o parte, respectiv trist că Rangers nu a obținut toate cele trei puncte, de cealaltă parte.

ADVERTISEMENT

”Sunt foarte fericit că am debutat la prima echipă. Sunt doar de două zile la club. În același timp, jucând acasă, e dezamăgitor că nu am obținut toate punctele, dar avem multe meciuri de jucat și nu avem timp să ne mai gândim la meciul de azi”

Fiul lui Gică Hagi e conștient că evoluția sa va crește în viitor, însă pentru asta are nevoie de cât mai multe minute de joc.

ADVERTISEMENT

”Trebuie doar să ne pregătim pentru meciurile viitoare și să obținem cât mai multe puncte. Fiecare minut petrecut cu echipa mă ajută foarte mult în acest moment. Trebuie să mai lucrez la acomodare foarte repede și, cum am mai zis, fiecare minut mă ajută”


Întrebat dacă e gata să înceapă din primul minut în meciurile viitoare, Ianis a spus că totul depinde de antrenorul Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

”Mă simt pregătit, totul s-a întâmplat foarte repede. Nu am avut prea mult timp. Dacă voi începe sau nu din primul minut este doar decizia antrenorului”, a adăugat Hagi Jr.

Ianis Hagi, încântat de transferul la Rangers

Ianis Hagi a semnat cu Rangers până la finalul sezonului în curs. Acesta a venit sub formă de împrumut de la Genk, acolo unde nu s-a acomodat. La prezentarea în Scoția, Ianis Hagi a declarat că este onorat să îmbrace tricoul unui club atât de mare precum este cel antrenat de Steven Gerrard.

ADVERTISEMENT

Este o onoare pentru mine să joc pentru un club atât de mare precum Rangers. Abia aștept să cunosc echipa și să încep primul antrenament.

Motivele pentru care am ales să vin la Rangers sunt istoria bogată pe care o are clubul și mentalitatea de învingători pe care o au toți jucătorii de aici. sunt foarte bucuros să fiu aici”, a declarat Ianis Hagi, vineri.

ADVERTISEMENT
Tags: