Life

Reacția lui Irinel Columbeanu la venirea Monicăi Gabor în țară. Ce a declarat afaceristul despre fosta sa soție

Ce reacție a avut Irinel Columbeanu la venirea Monicăi Gabor în țară. Afaceristul spunea că nu a vorbit cu fosta sa soție și habar nu avea de planurile ei de a veni în țară.
06.07.2022 | 07:07
Reactia lui Irinel Columbeanu la venirea Monicai Gabor in tara Ce a declarat afaceristul despre fosta sa sotie
Irinel Columbeanu, prima reacție după venirea în țară a Monicăi Gabor. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Care este reacția lui Irinel Columbeanu la vizita fostei sale soții în România. Afaceristul spune că nu știa că Monica Gabor va veni.

Irinel Columbeanu, prima reacție după venirea în țară a Monicăi Gabor

Monica Gabor a revenit în țară, iar Irinel Columbeanu a avut prima reacție după ce fosta lui soție a sosit pe meleagurile natale.

ADVERTISEMENT

Conform Wowbiz, Irinel Columbeanu nu știa nimic despre vizita fostei sale soții în țară, pentru că nu a mai vorbit cu ea de ceva vreme.

Irinel Columbeanu a aflat că fosta doamnă Columbeanu a revenit în România din presă, pentru că s-a scris că Monica Gabor a petrecut o scurtă vacanță în țară, într-un loc minunat de pe mealeagurile românești.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a mai spus că nu știe dacă este și fiica lui cu mama ei, iar afaceristul spunea că nu a discutat nici cu Irina Columbeanu.

„ Am aflat de vizita Monicăi în România din presă. Nu știam de revenirea în țară, nu mi-a spus nimic.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă e și Irina cu ea. Nici cu Irina nu am vorbit.  Nu comentez acest subiect”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată anterior.

Unde a petrecut Monica Gabor alături de surorile sale

Monica și Ramona Gabor s-au întors la noi în țară pentru o scurtă perioadă de timp. Cele două s-au revăzut cu sora lor mai mare, care a rămas la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Alina, Monica și Ramona Gabor au petrecut împreună în Maramureș și au vizitat mai multe obiective turistice din acest județ.

Desigur că nu puteau lipsi imaginile de pe rețelele de socializare, unde cele trei surori Gabor au postat fotografii din vacanța lor împreună.

Surorile Gabor
Surorile Gabor în vacanță în Maramureș. Foato Instagram

“În sfârșit, cu sora noastră perfectă.”, scria pe pagina sa de Instagram Monica Gabor.

Alina Gabor este o prezentă discretă și, față de surorile sale, aceasta nu a vrut niciodată să apară în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT