Life

Reacția lui Jador după bătaia încasată alături de Mario Fresh pe litoral: „Noi nu am deranjat pe nimeni”

14.06.2020 | 19:33
Reactia lui Jador dupa bataia incasata alaturi de Mario Fresh pe litoral Noi nu am deranjat pe nimeni
Jador a vorbit despre bătaia încasată duminică dimineață pe litoral. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ceea ce trebuia să fie un weekend plin de distracție la malul Mării s-a transformat într-un coșmar pentru Mario Fresh și bunul său prieten, Jador. Cei doi cântăreți au încasat o bătaie soră cu moartea duminică dimineața, chiar în timp ce ieșeau dintr-un club de noapte din stațiunea Mamaia.

Se pare că întreg scandalul ar fi pornit de la refuzul manelistului de a le face pe plac unor domnișoare care îl rugaseră să se pozeze cu ele. Acesta le-a motivat că este obosit, scoțându-i din minți pe tinerii care le însoțeau, iar de aici și până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că Alexia Eram, fiica Andreei Esca și iubita lui Mario, a fost la rândul ei implicată în acest incident nefericit. De altfel, șocată de cele întâmplate, tânăra a început să strige după ajutor, iar țipetele sale i-au pus pe fugă pe agresori. Nu înainte, însă, de a le aplica celor doi o corecție zdravănă.

Prima reacție a lui Jador după ce a fost bătut crunt pe litoral

Câteva ore mai târziu, Jador a ținut să își liniștească fanii, asigurându-i că atât el, cât și Mario Fresh nu au suferit răni grave din pricina loviturilor încasate. Chiar dacă a evitat să dezvăluie motivele pentru care bătăușii s-au năpustit asupra lor imediat ce i-au văzut ieșind din local, manelistul a precizat că totul „s-a întâmplat din senin”.

ADVERTISEMENT

Eu și Mario suntem bine amândoi. S-a întâmplat din senin, oameni nebuni. Ajungi la mare să te distrezi și dai de așa ceva. E trist că oamenii sunt atât de răi în ziua de azi. Noi nu am deranjat pe nimeni.

Suntem oameni ca toți ceilalți, avem viața noastră și ne distrăm si noi cum fac tinerii de vârsta noastră. Suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu”, a declarat Jador pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au depus plângere și așteaptă ca anchetatorii să dea de urma făptașilor

Cu poftă de distracție, așa cum îi știm, Mario Fresh și bunul său prieten, Lino Golden, ambii cunoscuți drept copiii adoptivi ai lui Alex Velea, au decis să petreacă un weekend de neuitat la malul Mării Negre, alături de Alexia Eram, Jador și alți doi prieteni. După ce s-au pus de acord, cu toții au pornit la drum, fără să aibă habar de ce urma să se întâmple în scurta lor escapadă.

După o seară de sâmbătă liniștită și fără evenimente notabile a urmat un adevărat tur de forță prin cele mai exclusiviste cluburi de noapte de pe litoral, ca mai apoi grupul să se retragă într-un local din Constanța. Sursa citată notează că Lino Golden a decis să părăsească primul terasa și să se îndrepte către hotel, lăsându-i pe ceilalți să petreacă în continuare.

ADVERTISEMENT

Dis de dimineață, exact în momentul în care au ieșit din club, mai mulți atacatori s-au năpustit asupra lui Mario și a lui Jador și i-au snopit pur și simplu în bătaie, sub privirile îngrozite ale Alexei Eram. Imediat, fiica Andreei Esca a început să strige după ajutor, făcându-i astfel pe agresori să înceteze și să dispară fără urmă.

ADVERTISEMENT