Life

Reacția lui Jador după ce Micutzu l-a răzbunat pe scena Filarmonicii din Timișoara: „Mi-a făcut ziua bună”

Jador a făcut primele declarații după ce comediantul Micutzu a deschis spectacolul de stand-up de la Timișoara cu piesa lui și a înjurat pe scena Filarmonicii Banatul.
05.05.2022 | 13:03
Reactia lui Jador dupa ce Micutzu la razbunat pe scena Filarmonicii din Timisoara Mia facut ziua buna
Jador a reacționat după prestația lui Micutzu de la Timișoara. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a făcut primele declarații după ce Micutzu a deschis spectacolul de stand-up de pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara cu piesa lui. La jumătatea lunii aprilie, primarul Dominic Fritz i-a interzis să-și susțină concertul care trebuia să aibă loc în Sala Capitol.

Jador, prima reacție după prestația lui Micutzu de la Filarmonica Banatul din Timișoara

După ce Jador a fost interzis pe scena Filarmonicii din Timișoara, Cosmin Nedelcu, cunoscut de publicul său sub numele de Micutzu, l-a răzbunat pe celebrul manelist. Comediantul a deschis spectacolul cu una dintre piesele celebre ale artistului. 

ADVERTISEMENT

Jador a făcut primele declarații despre acest subiect. Cântărețul a dezvăluit că gestul lui Micutzu i-a îmbunătățit ziua. Nu crede că scopul comediantului a fost să-l ironizeze pe el, din contră, îl consideră o dovadă de solidaritate.

„Mi-a plăcut, a fost bună gluma. Mi-a făcut ziua bună. A vrut să facă o caterincă de primar. Să se înțeleagă că sunt niște acte artistice, indiferent de ceea ce au negativ.

ADVERTISEMENT

Mie îmi place de Micutzu, chiar îmi place de el. Trebuie să fii…să nu înțelegi un umor atât de mișto. Nu cred că ar face mișto, cred că știe și el…

Până la urmă, primarul nu e tocmai român și nu înțelege că manelele fac parte din tradiția noastră”, a declarat Jador pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Micutzu, manele și înjurături pe scena Filarmonicii din Timișoara

Sub pretextul libertății de exprimare, Micutzu a făcut un gest neașteptat, ca răspuns la situația în care s-a aflat Jador. Pentru că au fost oameni care au spus că nu este în regulă ca manelele să fie interzise, dar comedianții să înjure în voie, Cosmin Nedelcu a demonstrat că le poate face pe amândouă.

„A zis cineva pe Facebook, ‘Bă, dacă nu îl lăsaţi pe Jador să cânte, îi lăsaţi pe ăştia să zică p…a?‘. Noi am spus ‘Corect, aşa că iată şi Jador şi p…a’”, a spus Micutzu.

ADVERTISEMENT

Mezzosoprana Aura Twarowska a reacționat și a declarat că astfel de spectacole nu își au locul pe scena Filarmonicii.

„Noi, artiştii ‘clasici’ numim scenele operelor, teatrelor, filarmonicilor lemn sfânt. Întotdeauna urcăm pe scenă cu respect şi recunoştinţă, studiem, ne pregătim, ne îmbrăcăm în ţinute alese, ne machiem/coafăm, ne controlăm atitudinea şi mişcarea scenică”, a scris Aura Twarowska  pe Facebook. 

ADVERTISEMENT
Tags: