Life

Reacția lui Johnny Depp după ce fosta soție l-a acuzat de violență domestică. Afirmațiile lui Amber Heard, „odioase și deranjante”

Johnny Depp a reacționat după ce fosta soție, Amber Heard, l-a acuzat de violență domestică și de consum de alcool și substanțe interzise în timpul mariajului lor.
20.04.2022 | 12:28
Reactia lui Johnny Depp dupa ce fosta sotie la acuzat de violenta domestica Afirmatiile lui Amber Heard odioase si deranjante
Reacția lui Johnny Depp după ce Amber Heard l-a acuzat de violență domestoică. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, actorul american Johnny Depp (58 de ani) a respins acuzațiile de violență venite din partea fostei soții, Amber Heard (35 de ani), spunând că afirmațiile ei „l-au șocat profund”. Starul de la Hollywood susține că nu a lovit niciodată o femeie. Scandalul dintre foștii soți este departe de a se termina.

Reacția lui Johnny Depp după ce Amber Heard l-a acuzat de violență domestoică. Ce i-a transmis fostei soții

Protagonistul seriei filmelor Pirații din Caraibe a respins la tribunal acuzațiile fostei partenere de viață, pe care le-a numit „odioase şi deranjante” și care „nu sunt bazate pe niciun fel de adevăr”.

ADVERTISEMENT

„Nu am lovit-o niciodată pe Amber Heard şi nici pe vreo altă femeie în toată viaţa mea.”, a transmis marți Johnny Depp, în cadrul mărturiei sale din instanță, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Johnny Depp și Amber Heard, căsătoriți în perioada 2015 – 2016, se acuză reciproc de defăimare în procesul care are loc în orașul Fairfax din statul Washington, SUA, în urma unui editorial al publicației The Washington Post din 2018.

ADVERTISEMENT

În textul respectiv, Amber Heard nu a menționat în mod explicit numele fostului ei soț. Cu toate acestea, ea a menționat acuzațiile de violență conjugală pe care le-a formulat împotriva lui Johnny Depp în 2016.

Actorul a spus că a decis să deschidă acest proces pentru „a restabili faptele”. Acesta s-a declarat „obsedat de adevăr”. Johnny Depp vrea să-i apere pe copiii săi, care sunt expuși în media din cauza procesului său cu Amber Heard.

ADVERTISEMENT

„Este ciudat că, într-o bună zi, eşti Cenuşăreasa, ca să spunem aşa, şi doar într-un sfert de secundă devii Quasimodo (…) Nu am meritat asta nici eu, nici copiii mei și nici oamenii care au crezut în mine în toți acești ani”, a adăugat actorul de la Holywood.

Johnny Depp, numit „monstru” de avocații lui Amber Heard

În mărturia sa, Johnny Depp a vorbit despre abuzurile fizice și psihice la care el și frații lui au fost supuși în copilărie de către mama lor. Acesta a mai menționat și consecințele pe care celebritatea le-a avut asupra vieții sale personale.

ADVERTISEMENT

A menținut o expresie serioasă în timpul mărturiei, zâmbind de foarte puține ori. Amber Heard a fost și ea prezentă în sala de audieri. Actrița a ascultat cu atenție tot ce a avut de spus cel care i-a fost soț timp de doi ani.

Unul dintre avocații săi l-a invitat pe Johnny Depp să vorbească despre consumul de droguri. Acesta a mărturisit că încă de la 11 ani a început să consume substanțe interzise. În acea perioadă, mama sa a început să consume calmante.

„Am făcut-o pentru a scăpa de natura haotică a vieţii pe care o trăiam atunci.”, a fost declarația actorului. Starul a mai spus că nu a fost niciodată „un nebun care ar fi avut nevoie să se drogheze tot timpul”.

Înaintea relației cu Amber Heard, actorul a recunoscut că a fost dependent de opiacee mai mult timp. Johnny Depp a motivat prin faptul că ar fi recurs la droguri ca la un fel de „automedicaţie”. Niciodată nu ar fi pierdut controlul, a mai menționat vedeta în mărturie.

„Caracterizarea făcută de Amber Heard despre aşa-zisa mea toxicomanie este grosier exagerată şi, îmi pare rău să o spun, dar mare parte din ea este pur şi simplu falsă.”, a mai transmis Johnny Depp la tribunal.

Săptămâna trecută, avocații lui Amber Heard l-au descris pe Johnny Depp ca fiind „un monstru” atunci când consuma alcool sau substanțe interzise. Aceștia au susținut că, din cauza drogurilor, starul avea accese de furie ce constau în violențe fizice și sexuale.

Depp a mai acuzat-o pe Amber Heard că s-a folosit de istoricul lui cu drogurile și alcoolul în avantajul ei, notează NBC News.

ADVERTISEMENT