Life

Reacția lui Kate Middleton după interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle: „Tristă, dezamăgită și rănită”

17.03.2021 | 15:56
Reactia lui Kate Middleton dupa interviul acordat de Printul Harry si Meghan Markle Trista dezamagita si ranita
ADVERTISEMENT

Interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle a stârnit controverse în toată lumea, mai ales în Casa Regală din Anglia și se pare că a afectat-o profund pe Kate Middleton, ducesa de Cambridge. Soția Prințului William s-a arătat dezamăgită de ce au declarat ducii de Sussex. 

Katie Nicholl, jurnalista specializată în familia regală britanică, a dezvăluit care a fost reacția lui Kate Middleton după ce a urmărit interviul controversat, mai ales declarațiile cumnatei sale, actrița Meghan Markle.

ADVERTISEMENT

În cadrul interviului cu Oprah Winfrey, actrița din „Suits” a vorbit despre regulile din familia regală și restricțiile la care a fost supusă. Însă ce a întristat-o pe Kate Middleton a fost momentul în care cumnata sa a declarat că ducesa de Cambridge a făcut-o să plângă înainte de nuntă.

Reacția lui Kate Middleton după interviul acordat de Prințul Harry și Meghan Markle

Kate Middleton este „tristă, dezamăgită și rănită” după declarațiile făcute de Prințul Harry și Meghan Markle, potrivit expertului regal Katie Nicholl. Interviul ducilor de Sussex cu Oprah a zguduit din temelii familia regală din Marea Britanie și a stârnit controverse în toată lumea.

ADVERTISEMENT

Meghan Markle a mărturisit că soția Prințului William a făcut-o să plângă chiar înainte de nuntă, dar și-a recunoscut greșeala și i-a adus flori ulterior. După aceea, actrița de origine americană a comparat situația ei cu cea a cumnatei sale, atunci când presa britanică i-a oferit porecla „Waity Katie” (n.r. Kate, cea care așteaptă), referitor la ezitările Prințului de a o cere în căsătorie, scrie click.ro.

Jurnalista Katie Nicholl a oferit câteva declarații despre acest presupus conflict dinainte de nunta Prințului Harry cu Meghan în 2018 și a precizat că ducesa de Cambridge este foarte afectată din cauza lucrurilor spuse de cumnata ei și protocolul nu îi permite să răspundă acestor acuzații.

ADVERTISEMENT

„A fost foarte greu pentru Kate în ultimele zile, dar ducesa și-a respectat angajamentele oficiale. Oamenii au observat că părea abătută și reținută. În culise, era tristă, dezamăgită și rănită. Din ce am aflat, există mai multe variante (n.r. despre cearta de dinainte de nuntă), nu doar cea prezentată de Meghan.

Kate credea că totul s-a rezolvat, astfel încât redeschiderea discuției despre acest subiect a fost umilitoare. Kate nu poate răspunde acestor acuzații, iar harry și Meghan știu foarte bine acest lucru”, a declarat Katie Nicholl pentru publicația britanică OK! Magazine.

ADVERTISEMENT
Meghan Markle, Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry, interviu controversat cu Oprah Winfrey. Sursa foto: hepta.ro

Ce a spus Prințul William despre acuzațiile legate de rasism

În cadrul unui eveniment public, Prințul William și Kate Middleton au fost întrebați dacă familia lor este rasistă, iar ducele de Cambridge a răspuns scurt că aceste acuzații nu sunt adevărate: „Nu suntem deloc o familie rasistă.”

Kate Middleton este o fire foarte discretă și nu își dorește ca eventualele ei neînțelegeri cu membrii familiei să ajungă în presă. În plus, Katie Nicholl a precizat că ducii de Cambridge nu vor uita prea ușor acest interviu, dar încă țin foarte mult la Meghan și Harry.

„Kate nu și-a dorit niciodată ca o eventuală neînțelegere cu Meghan să ajungă în presă, iar faptul că această poveste circulă din nou este foarte dificil. Kate este foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată. N-o să auzi niciodată despre ea povești cum se ceartă cu unul sau cu altul, pentru că este foarte atentă la felul în care îi tratează pe ceilalți.

Kate și William au amândoi sentimentul că au fost foarte primitori cu Meghan și Harry. Toate acuzațiile împotriva monarhiei sunt acuzații împotriva familiei lor. Se simt răniți și dezamăgiți. În orice caz, ei îi iubesc în continuare pe Harry și pe Meghan, dar aceast interviu le-a lăsat un gust amar”, a continuat expertul regal pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT