News

Reacția lui Klaus Iohannis privind problemele de sănătate ale lui Liviu Dragnea: “Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public”

20.03.2019 | 13:23
Reactia lui Klaus Iohannis privind problemele de sanatate ale lui Liviu Dragnea Nu cred ca sa dus asta la un spital public

Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații, în cursul zilei de marți, pentru prima oară, despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea. Acesta a mai amintit și că în campania electorală a Partidului Social Democrat a promis spitale publice. Vestea că liderul PSD are hernie de disc a șocat pe toată lumea. „Liviu Dragnea are dureri foarte mari de spate”, a anunțat public senatorul PSD Lavinia Craioveanu, la Digi 24.

Klaus Iohannis, declarații uimitoare cu privire la starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

PSD-ul, când a cerut votul românilor, a promis sistem de sănătate performant, spitale regionale publice. Nu cred că s-a dus ăsta la un spital public, nu? Parcă așa se vorbea”, a spus Klaus Iohannis. 

Liderul PSD este, la momentul actual, un spital privat și riscă să fie operat de hernie de disc.  „Domnia sa a refuzat operația și se încearcă un tratament, cred că infiltrații. Îi doresc și eu din tot sufletul însănătoșire grabnică”, a mai specificat aceasta. 

Klaus Iohannis, despre starea de sănătate a lui Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, despre starea de sănătate a lui Livu Dragnea

Codrin Ștefănescu a vorbit despre stareea de sănătate aliderului PSD

„E în continuare internat. Nu, nu a fost operat şi se pare că nu vrea să fie operat. Medicii o să găsească o soluţie intermediară, adică o să îi facă infiltraţii care să îl pună pe picioare în perioada următoare când avem campanie şi alegeri, dar tot la operaţie va ajunge după luna iunie. Momentan este încă sub observaţia medicilor. Este încă internat.

Va ieşi din spital atunci când medicii care îl tratează stabilesc. A căzut şi el de acord că medicii au prioritate când este vorba de sănătatea lui. Pentru că nu-l lasă medicii să plece din spital, cu sau fără operaţie, în următoarele patru zile, trebuie să stea, chit că face infiltraţii. Prin urmare, luând act de decizia medicilor, am hotărât împreună să anulăm toate întâlnirile BPN, CEx, şedinţele de alegeri din trei judeţe de săptămâna asta, la tot ce trebuia să participe şi el. Activităţile zilnice ale partidului merg mai departe” , a declarat secretarul general al PSD.