Reacţia lui Maradona după SUPER TRANSFERUL lui Higuain: “Mă doare sufletul cînd văd!”

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
24/07/2016, 15:54
Reacţia lui Maradona după SUPER TRANSFERUL lui Higuain: “Mă doare sufletul cînd văd!”

Maradona a reacţionat după transferul lui Higuain de la Napoli la Juventus pentru 94 de milioane de euro. Legenda argentinei îi ia apărarea atacantului şi spune că nu e el de vină pentru această trădare:

“Povestea asta cu Higuain mă doare pentru că se duce la o rivală precum Juventus. Dar nu trebuie să acuzăm jucătorul aici. Un fotbalist are o responsabilitate faţă de el însuşi. Acele pisici grase ale businessului au cea mai mare parte în cazuri precum acesta.

Nimeni nu se gîndeşte la suporteri. Am obosit să spun că astăzi e mult mai important să fii un om de afaceri bun decît un preşedinte bun. Pe vremea mea nu era aşa. Pacat că FIFA continua să doarmă”, a scris Maradona pe Facebook.

Gazzetta dello Sport scrie că Juventus a acceptat să plătească 94 de milioane de euro în schimbul lui Gonzalo Higuain, iar cele două părţi vor finaliza discuţiile săptămîna viitoare.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×