Sport

Reacția lui Marica după acuzațiile incredibile ale lui Ilie Năstase: “Sunt la limita ridicolului!”. Răspunsul fostului mare tenismen: “Nu există nicio cale de împăcare!”. Update exclusiv

Ciprian Marica a reacționat după ce Ilie Năstase l-a acuzat că vrea să îl scoată din fundația care îi poartă numele. Fostul fotbalist cataloghează drept ridicole aceste acuzații.
24.01.2022 | 15:30
Reactia lui Marica dupa acuzatiile incredibile ale lui Ilie Nastase Sunt la limita ridicolului Raspunsul fostului mare tenismen Nu exista nicio cale de impacare Update exclusiv
ADVERTISEMENT
24-01-2022
13:29

Răspunsul lui Ilie Năstase

Ilie Năstase a reacționat, în exclusivitate, pentru FANATIK, după mesajul postat de Ciprian Marica, pe pagina oficială de Facebook.

„Declarațiile mele sunt la limita ridicolului. Auzi, mă, ce zice Ciprian Marica. E părerea lui. Eu mi-am făcut datoria, am făcut plângere penală. Acum, decide instanța dacă sunt ridicole sau nu sunt.

Nu, deocamdată nu există nicio cale de împăcare cu Marica. Întâi să-mi dea fundația și, după aia, mai discutăm. Să-mi recuperez baza care a fost a mea din 1999”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ciprian Marica şi Ilie Năstase sunt din nou “la cuţite”, motivul fiind demersul fostului fotbalist de a-l scoate pe “Nasty” din Fundaţia “Ilie Năstase”, care administrează baza Voinţa. Scandalul a ajuns şi la instanţele de judecată.

Reacția lui Marica după acuzațiile incredibile ale lui Ilie Năstase

Ilie Năstase îl acuză pe Marica de fals în acte şi anunţă că va merge mai departe cu procesul. Totul a pornit din cauza unor neînţelegeri legate de bani după ce fostul fotbalist a contruit trei terenuri sintetice la Baza Voinţa.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a răspuns pe Facebook acuzaţiilor lui Ilie Năstase, pe care le consideră la limita ridicolului, spunând că a ajuns să aibă funcție executivă în fundație prin procură notarială:

“Dragi prieteni, așa cum probabil cunoașteți, m-am străduit de-a lungul timpului să stau la distanță de cancanuri sau dispute inutile. Asa o sa fac și acum, și mereu. Mă văd nevoit să fac totuși niște precizări.

ADVERTISEMENT

“Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului”

Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale.

Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină.

ADVERTISEMENT

“Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format”

Nu regret că m-am implicat și nu am ezitat să ajut într-un domeniu care m-a format, conștient fiind de la bun început că voi câștiga mai mult la nivel de satisfacție, de mândrie personală, sportul nefiind o investiție rentabilă în raport cu orice alt domeniu de business.

Am salubrizat și am deratizat, am scos zeci de tone de deșeuri din acea fostă bază sportivă. Am construit terenuri ultramoderne, importând materiale de cea mai bună calitate, la standarde de competiții internaționale.

ADVERTISEMENT

“În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului.”

Am importat structuri unice în Romănia și am folosit specialiști din străinătate pentru a crea condiții optime pentru performanță și siguranță, așa cum rar se pot găsi în țara noastră. “Năstase & Marica Sports Club”, așa cum se poate vedea din denumire, este un proiect comun prin care o bază sportivă a statului s-a transformat total într-un club de elită.

În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului. Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante.

“Trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor”

Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor.

Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit și ca pe un membru al familiei mele! Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!”, a fost răspunsul lui Marica.

Ilie Năstase: “Băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte”

Ilie Năstase îl acuză pe Marica de fals în acte şi de faptul că i-a furat fundaţia. Fostul jucător de tenis susţine că va merge până în “pânzele albe” cu demersul său:

“Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația.

Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a spus Năstase potrivit Prosport.

Ilie Năstase și-a dorit să atragă un fond de investiții la Baza Voința, pentru a crea o academie de tenis și o sală modernă de sport. Apoi, s-a asociat cu Ciprian Marica, cel care avea să îi devină și naș de cununie.

ADVERTISEMENT