Life

Reacția lui Marius Elisei după ce el și Oana Roman s-au despărțit iar. Ce vor face cu fiica lor, Isabela

Ce spune Marius Elisei după ce el și Oana Roman și-au spus iar ”Adio!”. Este această o despărțire definitivă și ce vor face cu fiica lor?
26.01.2023 | 23:00
Reactia lui Marius Elisei dupa ce el si Oana Roman sau despartit iar Ce vor face cu fiica lor Isabela
Oana Roman și Marius Elisei sunt divorțați din 2021. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Marius Elisei reacționează după ce Oana Roman a spus fanilor că au ajuns la un comun acord încât fiecare să o ia pe un drum separat. Totul se întâmplă după ce multă lume îi știau împreună, chiar dacă au divorțat în 2021. Mai mult, aveau la un moment dat și planuri de recăsătorie.

Ce spune Marius Elisei despre despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei spune că această despărțire este una definitivă și că nu mai locuiește de multă vreme cu fiica lui Petre Roman. Totodată, a precizat că a depus efort să mențină relația vie.

ADVERTISEMENT

În privința custodiei fetiței lor, Isabela, Marius Elisei nu a dorit să ofere detalii.

”Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu această fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița.

Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public. Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a declarat Marius Elisei pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Ce spune Oana Roman despre despărțirea de Marius Elisei. Motivul invocat

Spusele bărbatului vin după ce Oana Roman a postat pe rețelele de socializare vestea destrămării relației. Ea a invocat drept motiv faptul că au perspective diferite asupra vieții.

”Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața”, a transmis vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut, așadar, dacă și de această dată cei doi vor rezista să stea departe unul de altul. Până de curând, au format un cuplu, chiar dacă au divorțat în 2021.