News

Reacția lui Mark Zuckerberg după ce Facebook, Instagram şi WhatsApp nu au funcționat: ”Îmi pare rău”

Mark Zuckerberg a avut prima reacție după ce Facebook, Instagram şi WhatsApp nu au funcționat mai bine de șase ore, luni seară, la nivel mondial.
05.10.2021 | 08:06
Reactia lui Mark Zuckerberg dupa ce Facebook Instagram si WhatsApp nu au functionat Imi pare rau
ADVERTISEMENT

Mark Zuckerberg, fondatorul și CEO-ul Facebook, și-a cerut scuze pentru problema de luni seară. De altfel, și-a exprimat recunoștința față de toți utilizatorii rețelei de socializare.

”Facebook, Instagram, WhatsApp şi Messenger revin acum online. Îmi pare rău pentru întreruperea de astăzi.

ADVERTISEMENT

Ştiu cât de mult vă bazaţi pe serviciile noastre pentru a rămâne conectaţi cu oamenii la care ţineţi”, a scris Mark Zuckerberg pe Facebook.

Din 2019 Facebook, Instagram și WhatsApp nu au mai înregistrat o cădere de rețea atât de mare

Facebook, Instagram și WhatsApp nu au funcționat, luni seară, la nivel global, mai bine de șase ore. Și zilele trecute au mai fost întreruperi sau în alte dăți din acest an, dar nu pentru un interval atât de îndelungat.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când toate cele trei rețele de socializare au picat tot pentru o perioadă destul de mare a fost în 2019. Atunci, timp de aproximativ 14 ore, Facebook, Instagram sau WhatsApp nu au putut funcționa.

Luni seară, de la ora 18:30 cele trei aplicații social-media au început să devină inaccesibile. Pentru că mulți oameni au semnalat problema, au început să apară, ulterior, pe Twitter reacții cu privire la această situație, din partea Facebook, Instagram și WhatsApp.

ADVERTISEMENT

”Suntem conștienți că unii oameni au probleme în accesarea aplicațiilor și produselor noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”, a anunțat Facebook, luni seară, pe Twitter, imediat după ce și-a pierdut conectivitatea.

”Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”, au scris și reprezentanții  Instagram.

ADVERTISEMENT

”Suntem conștienți că unii oameni se confruntă cu probleme folosind WhatsApp în acest moment. Lucrăm la remedierea lor și vom publica o actualizare aici cât de curând posibil. Mulțumim pentru răbdare!”, au scris și reprezentanții aplicației WhatsApp.

Toată această prăbușire de rețea a adus și pierderi financiare semnificative celebrului Mark Zuckerberg. Acțiunile rețelei de socializare căreia i-a pus bazele, Facebook, au scăzut până la 6%. Acest lucru înseamnă un minim intraday de 323 USD.

Facebook ar fi avut luni cel mai grav declin într-o singură zi, de la o scădere de 6,3% din 30 octombrie 2020, potrivit site-ului Marketwatch.com.

ADVERTISEMENT