Reacţia lui Mats Wilander după eliminarea Simonei Halep: “Nu are arme”

Mirela Apostol   
în Tenis
27/08/2018, 19:56
Reacţia lui Mats Wilander după eliminarea Simonei Halep: “Nu are arme”
Reacţia lui Mats Wilander după eliminarea Simonei Halep

Reacţia lui Mats Wilander după eliminarea Simonei Halep din turul I la US Open, când liderul mondial a fost învins în două seturi de Kaia Kanepi, scor 6-2, 6-4.

Wilander e de părere că că estonianca nu i-a dat prea multe şanse Simonei şi pune înfrângerea pe faptul că Halep nu este foarte bună pe hard:

Reacţia lui Mats Wilander după eliminarea Simonei Halep

“E greu să joci în aceste condiţii. Simona are şi probleme pentru că nu are un serviciu aşa de puternic şi are destul de puţine arme pe un astfel de teren. A eliminat o jucătoare de top Kanepi, dar de multe ori există un scurtcircuit în turul doi.de multe ori nevoită să se apere. De multe ori nu depinde de ea. Kanepi a lovit foarte tare, nu i-a dat şanse”, a spus Mats Wilander.

Lui Ilie Năstase nu i-a venit să creadă că Halep a fost eliminată prematur de la ultimul turneu de Mare Şlem al acestui an. Într-o discuţie cu FANATIK.RO, primul lider mondial din istoria ATP i-a sfătuit pe fanii Simonei Halep să o ajute să treacă peste acest moment: “Voi sunteti sănătoşi? Cum să piardă? Când? Nu se poate. Staţi să îmi revin şi eu. Dar staţi aşa că a mâncat bataie de la Kanepi. Tipa asta nu este un jucătoare rea, iar dacă a batut liderul mondial atunci înseamnă ca are valoare. 

Acum trebuie să fim cu toţii lângă Simona Halep. Nu trebuie să o panicăm şi noi din ţară cu o presiune în plus. Sunt sigur că cea mai supărată este ea. Şi eu am mai luat castane din astea la viaţa mea când eram lider mondial. Dacă suntem români adevăraţi acum trebuie să îi trimitem mesaje, acum când este la greu. Nu doar atunci când facem nunţi”, a  spus Ilie Năstase

Închide ×