Fotbal intern

Reacţia lui Meme Stoica la numirea lui Mihai Teja. “A plâns de bucurie că nu vine Alexa!”

27.12.2018 | 13:37
Reactia lui Meme Stoica la numirea lui Mihai Teja A plans de bucurie ca nu vine Alexa
Meme Stoica, surprins în timp ce plângea. Cum a reacţionat directorul sportiv al FCSB-ului la numirea lui Mihai Teja

Gigi Becali a dezvăluit care a fost reacţia lui Meme Stoica în momentul în care a aflat că latifundiarul din Pipera a renunţat la ideea de a-l numi antrenor pe Dan Alexa şi l-a ales pe Mihai Teja. Patronul FCSB-ului susţine că directorul sportiv nu s-a implicat în alegerea antrenorului, dar că a plâns  de bucurie când a aflat că tehnicianul de la Dunărea Călăraşi nu vine la vicecampioana României.

Gigi Becali a dorit să lămurească aceste lucruri după ce Dan Alexa l-a acuzat pe Meme Stoica că a făcut tot posibilul ca el să nu ajungă antrenorul vicecampioanei României şi că nu şi-ar fi dorit ca să lucreze cu el la FCSB.

Cum a reacţionat Meme Stoica la numirea lui Mihai Teja

“Să vă povestesc ce s-a întâmplat! Am început să vorbesc cu Dan Alexa. Am zis să nu mă grăbesc, că o să fac rugăciune. Am zis că sunt antrenori, iar acum spun de toţi: Alexa, Teja şi Iordănescu. Mi-a plăcut de Dan Alexa cum gândeşte, mi-a plăcut că face antrenamente tari şi mi-a cerut să îl las să facă disciplină. Nu mi-a spus că nu vrea să aibă treabă cu Meme Stoica pentru că nu mai vorbeam cu el. A zis că vrea să aibă legătura directă cu mine, să nu vorbim prin Meme. Nu mi-a zis că nu vrea să aibă treabă cu el pentru că el e mâna dreaptă a mea. Ne-am despăţit prieteneşte, frăţeşte, la revedere.

Meme s-a bucurat foarte tare când i-am zis de Edi Iordănescu şi atunci mi-am dat seama că nu îl place pe Alexa. Când i-am zis că îl pun pe Mihai a început să plângă de bucurie că nu vine Alexa. Atunci mi-am dat seama că nu îl vrea pe Alexa, dar nu a avut nicio implicare ca să nu vină la Steaua. E adevărat că a contat că a zis că e dinamovist convins şi altte lucruri, dar lui Meme i-am zis să nu comenteze.  Eu i-am zis lui Meme că o să aleg un antrenor, că poate să îmi dea o păere, dar să nu comenteze. Meme s-a conformat şi nu a zis nimic băiatu”, a spus Gigi Becali.