Life

Reacția lui Mircea Badea, după ce Loredana s-a fotografiat cu decolteul la vedere: „I-am trimis mesaj…”

05.05.2021 | 11:09
Reactia lui Mircea Badea dupa ce Loredana sa fotografiat cu decolteul la vedere Iam trimis mesaj
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Loredana Groza s-a fotografiat un decolteul generos la vedere, ipostază care a stârnit diverse controverse în mediul online, iar Mircea Badea i-a adresat o întrebare ieșită din context îndrăgitei cântărețe. 

Moderatorul emisiunii „În gura presei” a făcut această dezvăluire în cadrul ediției de marți seară, povestindu-le telespectatorilor ce i-a spus juratei de la „X Factor” după ce a văzut-o cu decoletul foarte expus pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Loredana Groza a stârnit un val de reacții negative din partea fanilor în ultima vreme. După ce a lansat piesa „Fericire” alături de cei mai cunoscuți maneliști, blondina și-a scos decolteul la înaintare.

Reacția lui Mircea Badea, după ce Loredana s-a fotogafiat cu decolteul la vedere

În cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 3, Mircea Badea a dezvăluit ce a întrebat-o pe Loredana Groza după ce aceasta s-a fotografiat cu decolteul la vedere mai mult decât ar fi trebuit, în opinia internauților.

ADVERTISEMENT

„Eu recunosc că i-am trimis mesaj pe Instagram doamnei Loredana Groza, când am văzut această postare interesantă, cum să zic, aspirațională, să folosesc un termen la modă.

I-am trimis mesaj doamnei Loredana pe Instagram și am întrebat-o. Asta e o dezvăluire ce vă spun acum. I-am dat mesaj pe Instagram și i-am spus: Te duci la rapel? Nu mi-a răspuns, se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Bine că îmi răspund totuşi, rusoaicele. Asta totuși e bine. Dezvăluire după dezvăluire. Întrebarea mea mi s-a părut bună şi cumva, contextualizată. Adică, te duci la repel?”, a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3.

Loredana Groza, criticată dur după ce a postat imagini cu decolteul la vedere

Fanii au taxat-o dur pe Loredana și i-au spus că ipostaza în care s-a pozat ete una vulgară. Aceștia consideră că nu trebuie să dea un astfel de exemplu, mai ales că are în spate o carieră de succes.

ADVERTISEMENT

„Ce ai ajuns…păcat/ La o anumită vârstă nu îți mai etalezi atât de vulgar bijuteriile familiei pentru că îți ăierzi demnitatea…sau te egalezi cu Loredana Chivu… citește mesajele bărbaților…exemplul unei doamne de succes unde este?/ Măi, femeie, ai și tu o vârstă de acum, nu te mai liniștești?

Doamne ferește/ De ce nu te-ai etalat la o vârstă mai fragedă?/ Așa penibilă, nu înțeleg ce vrea să demonstreze cu pozele astea. Păcat de cariera din trecut, când a demonstrat cu talentul și vocea/ Cred că mai multă decență din partea ta ar fi binevenită! Ai totuși o vârstă, chiar dacă ești o așa-zisă vedetă”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților de pe Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT