Sport

Reacția lui Mircea Badea după ce Simona Halep a fost prinsă dopată: „Am ajuns la o saturație de lucruri abstracte!”

Mircea Badea a oferit o reacție după ce Simona Halep a fost prinsă dopată, spunând că a ajuns la o saturație de lucruri abstracte.
25.10.2022 | 20:26
Reactia lui Mircea Badea dupa ce Simona Halep a fost prinsa dopata Am ajuns la o saturatie de lucruri abstracte
Reacția lui Mircea Badea după ce Simona Halep a fost prinsă dopată. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Prezentatorul TV consideră că sunt mult prea multe semne de întrebare cu privire la situația Simonei Halep, recunoscând că nu înțelege exact ce s-a întâmplat cu sportiva din România.

Reacția lui Mircea Badea după ce Simona Halep a fost prinsă dopată

Mircea Badea a oferit o reacție după ce Simona Halep a fost prinsă dopată, explicând că a auzit mult prea multe lucruri abstracte despre acest caz, de care s-a plictisit:

ADVERTISEMENT

„Astăzi a venit și o doamnă doctor care o cunoaște foarte, foarte bine pe doamna Halep, care a lucrat cu doamna Halep! Și eu aseară îmi manifestam în emisiune niște nedumeriri. Adică am ajuns la o saturație, eu ca telespectator și cititor de știri, la o saturație de lucruri abstracte, în speță a doamnei Halep.

Adică aș vrea mai ‘pe concret’. De exemplu, zice: ‘Doamna Halep este hotărâtă să lupte până la capăt în treaba cu dopajul!’. Bun, am înțeles! E o informație absolut abstractă.

ADVERTISEMENT

Dânsa este dârză, o luptătoare, se va lupta până la capăt! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face? Că eu asta nu am înțeles de la cei care spun frazele astea”.

„Luptă până la capăt, adică ce? Contestă probele alea de la laboratorul lui pește prăjit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.

ADVERTISEMENT

Se poate, există procedură? Deci, domne, poate ăia au greșit! Se poate întâmpla, ce dracu’. Fiecare dintre noi am primit o dată în viață niște analize anapoda care ne-au băgat în niște neliniști. Apoi nu s-au confirmat, erau greșite!

Deci există procedură pentru contestarea laboratorului? Proba era de urină, a făcut pipi în borcan, din borcanul respectiv a pus în alte două borcane. Proba 1, proba 2, s-a dus la laborator și a ieșit rezultatul ăsta, care înțeleg că a arătat o cantitate infimă de substanță din aia.

ADVERTISEMENT

De asemenea, am înțeles tot de la doamna doctor că Simona Halep a mai fost testată cu câteva zile înainte, nu cu multe, și ieșise negativă la orice”, a mai spus Mircea Badea, la emisiunea „În gura presei”.

„Și eu înclin să cred că aici Simona Halep este o victimă”

„După aia a ieșit pozitiv la o cantitate infimă, ceea ce ar fi fost complet ridicol din punctul de vedere al intenției de a te dopa. Păi ce dopaj e ăla!? Dar n-am înțeles dacă ăștia de la laboratorul din Canada mai au borcanul cu pipi recoltat de la doamnă?

Ca să poată reface, eventual! Există procedură pentru așa ceva sau pur și simplu dacă aia a ieșit zici că e făcută de Dumnezeu Tatăl și aia e?

Strict rațional, să iei substanța lui pește prăjit și într-o cantitate infimă, nu are niciun sens de niciun fel! Da! Și eu înclin să cred că aici Simona Halep este o victimă!

Nu găsesc un argument strict rațional pentru care să se fi dopat cu chestia asta. Să presupunem că dacă au greșit ăia de la laborator, bun, s-a terminat! Dar dacă nu au greșit ăia ca tăntălăii, întrebarea e: cum dracului?”, a continuat Mircea Badea despre Simona Halep.

„Că totuși, pe bune, cum? Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă. Că zice, ‘domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât’. Păi i-a vârât cum?

Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: ‘Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu!’. Cum așa? Cum a făcut?”, a mai spus prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT