Alegeri 2024

Reacția lui Mircea Geoană după ce a fost invitat să candideze la Președinție. „Văd în mine profilul unui preşedinte al tuturor românilor”

Mircea Geoană s-a declarat onorat de faptul că Mişcarea România Renaşte i-a cerut public să candideze la prezidențiale. ”Văd în mine profilul unui preşedinte al tuturor românilor”.
28.06.2024 | 22:36
Reactia lui Mircea Geoana dupa ce a fost invitat sa candideze la Presedintie Vad in mine profilul unui presedinte al tuturor romanilor
Reacția lui Mircea Geoană după ce a fost invitat să candideze la Președinție. Sursa Foto: Facebook-Mircea Geoană/Hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Secretarul general adjunct la NATO, Mircea Geoană, a afirmat, vineri, că este onorat de faptul că liderii Miscării România Renaşte i-au cerut să intre în cursa pentru Cotroceni și că văd în el „profilul unui preşedinte al tuturor românilor”.

Reacția lui Mircea Geoană după ce a fost invitat să candideze la Președinție

„Sunt onorat că liderii mişcării România Renaşte, profesionişti ce şi-au demonstrat de-a lungul timpului valoarea în toate domeniile vitale pentru evoluţia ţării, şi partenerii lor văd în mine profilul unui preşedinte al tuturor românilor”, a scris Mircea Geoană, vineri, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Mircea Geoană a transmis că este deschis şi că încurajează suportul ”tuturor celor – mişcări civice, independenţi sau partide politice – care vor să susţină un proiect ambiţios, care să răspundă aşteptărilor românilor şi româncelor, nevoilor ţării şi viziunii mele de transformare profundă a politicii, funcţionării statului şi economiei”.

Reacția secretarului general al NATO a venit la scrut timp după ce Mişcarea România Renaşte i-a cerut public să candideze la alegerile prezidențiale.

ADVERTISEMENT

“Domnule Mircea Geoană, Mişcarea civică şi politică România Renaşte vă cere să vă înscrieţi în cursa electorală pentru cea mai înaltă funcţie în statul român.

Vă solicităm, vă îndemnăm şi vă încurajăm! Nu veţi fi singur!”, a declarat Dumitru Borţun, preşedintele Mişcării România Renaşte.

ADVERTISEMENT

Mai mult, liderul mișcării a lansat și un apel către ”forțele democratice şi sănătoase” din țara noastră pentru a-l susține în cursa pentru cea mai înaltă funcție din stat pe Mircea Geoană.

În plus, Dumitru Borțun a transmis că mișcarea pe care o conduce crede într-o Românie reînnoită cu adevărat, democratică, demnă şi prosperă, care să îşi ocupe locul meritat pe scena internaţională.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Mişcării România Renaşte a subliniat că încă nu este prea târziu să cerem să fim guvernaţi de ”oameni merituoşi, a căror carte de vizită constă în valoarea profesională, probitatea morală şi dragostea de ţară”.

”Nu e târziu să ne dorim o Românie respectată pe plan internaţional pentru capacitatea ei de a-şi promova interesele şi de a-şi respecta partenerii”, a mai spus liderul mișcării.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice,...
Vremea 22 iulie - 19 august 2024. Scăpăm de arșiță, revin furtunile puternice, cu ploi torențiale și grindină
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Adriana Bahmuțeanu, încă un divorț. S-a despărțit de George Restivan
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink