Reacţia lui Mircea Sandu, despre războiul LPF-FRF

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
21/07/2016, 22:49
Reacţia lui Mircea Sandu, despre războiul LPF-FRF

Mircea Sandu, fostul preşedinte al FRF, a comentat disputa pe care actuala conducere a Federaţiei o are cu Liga Profesionistă de Fotbal:

“Aceşti bani, 28 de milioane, nu mai trebuie să vină la fotbal. Aceasta este mişcarea. Sută la sută asta îşi doreşte Federaţia. Se încearcă să se pună mîna pe banii Ligii şi pe toţi banii fotbalului românesc.

Fotbalul nu mai e al fotbalului, al fotbaliştilor. Este al altcuiva, al altor instituţii care încearcă să-şi pună oameni în poziţii cheie.

Nu pot să-i spun preşedinte. Pentru mine nu e, pentru fotbalul românesc nu e. A fost ales. Bine ar fi ca cei care l-au ales să-l trimită pe undeva repede, că distruge tot”, a fost reacţia lui Mircea Sandu.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×