Sport

Reacţia lui Mititelu după ce Tribunalul Bucureşti a respins despăgubirile de 258 de milioane de euro: “Nu am pierdut niciun proces”

12.12.2018 | 22:37
Reactia lui Mititelu dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins despagubirile de 258 de milioane de euro Nu am pierdut niciun proces

Tribunalul București a respins în cursul zilei de miercuri cererea lui Adrian Mititelude a primi despăgubiri de 258 de milioane de euro ca urmare a dezafilierii clubului FC U Craiova în urmă cu șapte ani. 

Reacția lui Adrian Mititelu nu a întârziat. FC U Craiova a dat publicității un comunicat oficial prin care anunță că sentința este cu recurs la Curtea de apel București, iar procesul ar putea ajunge chiar la TAS dacă se va stabili că instanțele din România nu pot interveni.

Mai mult, Mititelu dezvăluie că această decizie îl avantajează și își dorește ca totul să fie decis în Elveția, unde, crede el, că va avea parte de un proces rezonabil.

Reacţia lui Mititelu după ce Tribunalul Bucureşti a respins despăgubirile de 258 de milioane de euro

„Astăzi Tribunalul București, în procesul ce vizează excluderea abuziva a UNIVERSITATII CRAIOVA , a admis EXCEPTIA NECOMPETENTEI INSTANTELOR DIN ROMANIA ridicata în dosar de FRF,LPF,SANDU,DRAGOMIR,sentinta este cu recurs la Curtea de apel Bucuresti. În situația ca și în recurs solutia va fi mentinuta, atunci procesul se va judeca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne Prin urmare comentariile presei sportive cu privire la efectele sentinței TMB sunt eronate,din contra exista premisele unui proces mai rezonabil în Elvetia,insa trebuie parcurse toate etapele procesuale din Romania” – se arată în comunicatul oficial al clubului FC U Craiova.

FC U Craiova evoluează în acest moment în Seria a III-a din Liga a 3-a, acolo unde ocupă locul 3 la finalul turului de campionat. „Leii” sunt la patru puncte în urma liderului Turnu Măgurele, echipa care a scos Rapid din Cupa României.