Sport

Reacția lui MM Stoica după ce liderul Peluzei Nord a făcut deplasarea cu FCSB în Republica Moldova: ”Ce voiai, să îl las să îşi ia un taxi?”

La FCSB a apărut un nou scandal după ce liderul Peluzei Nord a mers cu echipa în Republica Moldova, dar MM Stoica a explicat cum s-a ajuns la această situație.
04.07.2022 | 19:00
Reactia lui MM Stoica dupa ce liderul Peluzei Nord a facut deplasarea cu FCSB in Republica Moldova Ce voiai sa il las sa isi ia un taxi
La FCSB a apărut un nou scandal după ce liderul Peluzei Nord a mers cu echipa în Republica Moldova, dar MM Stoica a explicat cum s-a ajuns la această situație. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a fost surprins în autocarul care a dus vicecampioana României la aeroport și a zburat în avion cu jucătorii pentru meciul amical Zimbru Chișinău din țara vecină.

MM Stoica explică de liderul Peluzei Nord a mers în Republica Moldova cu FCSB

MM Stoica a dezvăluit că liderul Peluzei Nord a fanilor FCSB și-a plătit singur deplasarea și a mers în Republica Moldova cu afaceri. Oficialul ”roș-albaștrilor” nu consideră că acest lucru este ceva de neînchipuit.

ADVERTISEMENT

”Nu a avut nicio treabă cu meciul. A avut o problemă de afaceri pe care a trebuit să o rezolve acolo. Şi-a plătit biletul. Ce puteam să facem, să nu-l luăm? Este incredibil că poate să apară din astea.

Ce voiai, să îl las să îşi ia un taxi? Să comentez ce? Că a venit cu noi. Omul are afaceri, construieşte blocuri. E o chestie excepţională pentru noi că cel mai important suporter din Peluza Nord e aproape de noi.

ADVERTISEMENT

Mie nu mi-a cerut demisia Mustaţă? Că n-a fost mulţumit de formula de start. Şi acum ce să facem? Care e problema? Erau nişte probleme care s-au rezolvat între timp”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Coman, ultimatum din partea lui Gigi Becali

FCSB are un start de pre-sezon excelent cu două victorii concludente. După ce în primul amical al verii elevii lui Toni Petrea au învins, la Berceni, cu scorul de 6-0, pe FC Sfântul Gheorghe, în cel de-al doilea s-au impus, în deplasare, scor 6-1, cu Zimbru Chișinău.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Toni Petrea s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale, însă atrage atenția că adversarii nu se află la același nivel de pregătire. Antrenorul ”roș-albaștrilor” speră ca până la startul viitoarei ediții a Superligii formația sa să fie și mai pregătită din punct de vedere tactic, decât a arătat-o în cele două meciuri amicale.

Florinel Coman a avut prestații lăudabile în ambele partide. Gigi Becali a avut o discuție cu “şeptarul” echipei, spunând că este gata să îi facă loc printre titulari, schimbându-i poziţia lui Tavi Popescu, însă, în același timp, i-a dat și un ultimatum.

ADVERTISEMENT

Fundașul central Joyskim Dawa a fost prima achiziție a vicecampioanei FCSB din această vară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Camerunezul a înscris deja pentru ”roș-albaștrii”, iar Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT