Fotbal intern

Reacţia de ultimă oră a lui MM Stoica după ce Magaye Gueye a fost prins dopat la Dinamo – FCSB

09.03.2021 | 19:17
Reactia de ultima ora a lui MM Stoica dupa ce Magaye Gueye a fost prins dopat la Dinamo  FCSB
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, oficialul lui FCSB, nu a ratat şansa de a-i ironiza pe rivalii de la Dinamo, după ce Magaye Gueye, atacantul „câinilor“, a fost prins dopat la un control efectuat de ANAD, la derby-ul dintre cele două formaţii.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că atacantul alb-roşilor a primit rezultat pozitiv pentru cocaină la controlul efectuat de ANAD. 

ADVERTISEMENT

FCSB şi Dinamo s-au întâlnit în optimile Cupei României, iar câştig de cauză au avut cei din urmă, cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Anton Nemec (55).

Mihai Stoica, după ce Gueye de la Dinamo a fost testat pozitiv pentru cocaină

Într-o perioadă în care testele pozitive se referă, de obicei, la COVID-19, Magaye Gueye a primit rezultat pozitiv pentru cocaină. Atacantul alb-roşilor a fost unul dintre cei testaţi la derby-ul din Cupa României dintre FCSB şi Dinamo.

ADVERTISEMENT

Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a selectat şase jucători pentru a fi testaţi la partida amintită. Suporterii lui Dinamo au fost cei care au cerut cu insistenţă ca rivalii să fie controlaţi de ANAD, bănuindu-i de practici nesportive. Cristi Balaj, şeful agenţiei, a precizat la momentul respectiv, că vor fi testaţi fotbalişti ai ambelor echipe.

După dezvăluirea testului pozitiv pentru cocaină a lui Magaye Gueye, Mihai Stoica nu a ratat oportunitatea de a-şi ironiza rivalii. Oficialul lui FCSB a postat pe contul personal de Facebook mai multe capturi elocvente, împreună cu un singur cuvânt: „Karma“.

ADVERTISEMENT

În imaginile prezentate de Mihai Stoica sunt surprinse atât acuzaţiile de dopaj ale fanilor dinamovişti din Programul DDB la adresa FCSB, cât şi informaţia legată de cazul dopaj al lui Magaye Gueye.

#karma

Posted by Mihai Stoica on Tuesday, March 9, 2021

Mihai Stoica a mai avut încă o ironie la adresa rivalilor de la Dinamo, pe care a postat-o pe contul său de Instagram: „În sfârșit ceva care bate autoincendierea din Ghencea și lupta crâncenă cu poarta deschisă. #DDB”.

Ironia lui Mihai Stoica pentru Dinamo. Sursă foto: Instagram / Mihai Stoica
Ironia lui Mihai Stoica pentru Dinamo. Sursă foto: Instagram/mm_stoica

Ce este karma

Karma este un termen ce provine din sanscrită şi a devenit un concept filosofic-religios. Prin karma se înţelege că orice acţiune, de orice natură, are o consecinţă egală în timp, fie bună, fie rea.

ADVERTISEMENT

Este un concept similar principiului acţiunii şi reacţiunii formulat de Newton în fizică, dar la nivelul vieţii de zi cu zi. Karma se poate traduce prin „e vina ei proprie“, iar, în budism, consecinţele faptelor pot apărea şi într-o viaţă viitoare. Karma nu loveşte neapărat în timpul acestei vieţi, dar o va face cu siguranţă la un moment dat.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 1,75 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT