Sporturi

Reacţia lui Nadal, după primirea Simonei Halep pe Arena Naţională

16.06.2018 | 21:03
Reactia lui Nadal dupa primirea Simonei Halep pe Arena Nationala

Reacţia lui Nadal, după primirea Simonei Halep pe Arena Naţională. Liderul mondial din tenisul feminin a sărbătorit câştigarea French Open pe cel mai mare stadion din ţară, alături de 20.000 de oameni veniţi să o felicite pentru realizare.

Rafael Nadal a fost încântat de primirea care i s-a făcut Simonei Halep după ce a câştigat Roland Garros şi a spus că îi plac oamenii precum este românca, aceia care muncesc pentru visul lor şi ajung să şi-l îndeplinească:

Reacţia lui Nadal, după primirea Simonei Halep pe Arena Naţională

“Ea merită. Este numărul unu în lume şi munceşte din greu. Îmi plac oamenii care fac asta şi au succes pentru că eu cred că merită asta. Simona este una dintre ei, aşa că eu sunt fericit pentru ea”, a spus Rafael Nadal, citat de WTA.

Reacţia lui Nadal, după primirea Simonei Halep pe Arena Naţională
Reacţia lui Nadal, după primirea Simonei Halep pe Arena Naţională

Simona Halep s-a impus la French Open după o partidă care s-a întins pe parcursul a trei seturi contra americancei Sloane Stephens. A fost a patra finală a unui turneu de Mare Şlem pentru liderul WTA şi a treia la Paris, după ce ajunsese anul acesta şi în finală la Australian Open, dar a cedat în faţa Carolinei Wozniacki.

Sloane Stephens a avut şi ea numai cuvinte de laudă la adresa româncei: “Este evident că atunci când intri pe teren îți dorești să câștigi, dar, ținând cont de contextul general, m-am bucurat pentru Simona. Ea a avut o călătorie foarte dificilă pentru a ajunge aici. A trăit o dezamăgire imensă anul trecut la Roland Garros, apoi în Australia și toate celelalte lucruri care i s-au întâmplat. Acum s-a născut o poveste grozavă și este un moment superb pentru ea, astfel că eu nu pot decât să mă bucur și să o sprijin. Știu că și ea ar fi procedat la fel dacă eu aș fi fost în locul ei. Este o persoană minunată și merită tot ce i se întâmplă”, a spus Stephens.