Sporturi

Reacția lui Nasukawa după ce a fost făcut KO de Floyd Mayweather: “Puteam mai mult. Nu am muncit destul”

01.01.2019 | 15:57
Reactia lui Nasukawa dupa ce a fost facut KO de Floyd Mayweather Puteam mai mult Nu am muncit destul

Floyd Mayweather l-a trimis de trei ori la podea în doar două minute pe Tenshin Nasukawa, în meciul demonstrativ disputat la Tokyo pe 31 decembrie 2018. “Puteam mai mult. Nu am muncit destul”, a scris sportivul japonez pe contul personal de Instagram după ce a fost făcut KO de Mayweather.

Nasukawa a postat inițial un mesaj în care a scris că nu are niciun regret că s-a luptat cu pugilistul american, însă într-o postare ulterioară a recunoscut că l-a subestimat pe Mayweather și că a tras învățături din această experiență. “Am muncit din greu și am avut un vis mare în lumea luptelor. Karate, Kickboxing, MMA și Box”, și-a început Nasukawa mesajul.

Nasukawa a fost făcut KO de Mayweather. Japonezul a reacționat pe Instagram

“Nu am ezitat să accept oferta în momentul în care am primit-o. M-am gândit că este o oportunitate pe care nu o pot rata. Deși au existat diferențe de stiluri și greutate, nu am vrut să dau înapoi și am acceptat provocarea. După ce lupta a fost cofirmată am fost foarte bucuros, dar am petrecut timp gândindu-mă la tot felul de lucruri. La sfârșitul zilei, am fost terminat, dar nu regret. Sunt dezamăgit de mine din moment ce cred că puteam să fac mai mult”, a scris sportivul japonez.

Nasukawa a mai precizat că va continua să accepte orice provocare în continuare. “Am învățat că nu am muncit destul pentru această oportunitate și mă voi folosi de această înfrângere pentru a evolua mai departe. În ciuda lucrurilor care s-au întâmplat și care țin de acest meci, mi-am dat seama cât de măreț este Mayweather. L-am subestimat. Promit să ajung și eu la acel nivel. S-ar putea să dureze ceva timp până când voi putea ține pe umeri această industrie, dar vă rog să mă susțineți. Le mulțumesc celor care au aranjat meciul. Domnule Mayweather, îți mulțumesc foarte mult”, și-a încheiat Nasukawa postarea.