Reacția lui Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea s-a pozat la primărie: ”Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții”

Adrian Baciu   
în HotNews
23/10/2020, 08:41
Reacția lui Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea s-a pozat la primărie: ”Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții”
Reacția lui Nicușor Dan, după ce Gabriela Firea s-a pozat la primărie: ”Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții”. Sursa foto: hepta.ro

Disputa Nicușor Dan vs. Gabriela Firea continuă, deși alegerile locale pentru Primăria Capitalei s-au încheiat deja de aproape o lună.

Câștigătorul încă așteaptă să-și preia mandatul, în timpul ce învinsa se bucură de ultimele zile pe fotoliul de edil la București.

Joi, cei doi au dus un nou război al declarațiilor în presă, iar seara s-a încheiat cu noi atacuri, după ce Gabriela Firea, învinsă la scrutinul local, s-a pozat din incinta Primăriei, loc în care Nicușor Dan întârzie să se instaleze din cauza unor contestații.

Nicușor Dan o atacă pe Gabriela Firea după ce aceasta s-a pozat la Primărie

Gabriela Firea, primarul încă în funcţie al Capitalei a postat pe Facebook o fotografie cu ea în biroul de la Primărie şi un scurt text, în limba engleză, în care afirmă că încă munceşte şi că este ”ca oţelul”. “Sunt încă aici“, scrie Firea, adăugând: ”Şi îmi place”.

În ceea ce-l privește pe primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, acesta nu a rămas impasibil la postarea Gabrielei Firea și spune că postarea acesteia este o ”sfidare supremă la dresa bucureştenilor”.

”Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului”, a scris Nicușor Dan, joi seară, pe pagina sa de Facebook.

Joi, Nicușor Dan a mai remarcat că, deși este încă în funcție, la patru săptămâni de la alegerile locale primarul în exercițiu Gabriela Firea nu a avut nicio comunicare publică pe subiectele esenţiale, pe coronavirus, pe termoficare ceea ce face ca activitatea la care se referă chiar ea în postare să fie, de fapt, ”inexistentă”.

Sfidarea supremă la adresa bucureștenilor: primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească…

Geplaatst door Nicușor Dan op Donderdag 22 oktober 2020

PSD, luat în vizor de Nicușor Dan

Validarea oficială a lui Nicușor Dan și preluarea mandatului de edil al Capitalei întârzie, după ce din partea PSD au venit peste 50 de contestații la Judecătorie. Până când Curtea de Apel le va soluționa, Firea rămâne în funcție.

Nicușor Dan acuză că PSDse tergiversează în mod deliberat” preluarea mandatului de primar general prin zecile de contestații depuse în ultimele zile.

”Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a mai scris Nicușor Dan.

Închide ×