Fotbal international

Reacţia lui Raheem Sterling după penalty-ul inexistent din Manchester City – Șahtior 6-0! Ce i-a transmis arbitrului

08.11.2018 | 08:35
Reactia lui Raheem Sterling dupa penaltyul inexistent din Manchester City  Sahtior 60 Ce ia transmis arbitrului

Raheem Sterling a primit un penalty jenant în Manchester City – Șahtior Donețk, 6-0 din grupa F din Liga Campionilor. Fotbalistul și-a cerut scuze după meci, recunoscând că nu a fost penalty. În minutul 23 al partidei, atacantul englez a scăpat singur cu portarul Pyatov și a încercat un lob. A lovit însă gazonul și s-a prăbușit. Arbitrul maghiar Viktor Kassai a dat imediat penalty. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Gabriel Jesus și s-a făcut 2-0.

Fanii au râs de penalty-ul primit de Raheem Sterling. Atacantul a recunoscut după meci că nu a fost nici vorbă de penalty. “Am vrut să dau o scăriță și nu știu ce s-a întâmplat. Nu am simțit să fiu atins. Am dat pe lângă minge, a fost vina mea. Îmi cer scuze arbitrului și celor de la Șahtior”, a spus fotbalistul la finalul partidei.  Pep Guardiola a recunoscut și el că nu a fost lovitură de la 11.” Noi ne-am dat seama că nu a fost penalty. Nu ne place să marcăm așa, dar s-a întâmplat”, a spus antrenorul “cetățenilor”.

Raheem Sterling și-a cerut scuze, pentru penalty-ul inexistent, dar Guardiola dă vina pe lipsa VAR-ului

Penalty-ul primit de Raheem Sterling nu ar mai fi existat, dacă în Liga Campionilor ar fi fost tehnologia VAR. “Jocul este mai rapid în zilele noatre, prea rapid. Jucătorii sunt mai buni. Unde este VAR-ul? Arbitrii au zis că au nevoie de VAR, deci de ce nu este tehnologia în Liga Campionilor? Dacă era, nu am mai fi vorbit de acest penalty”, a spus Guardiola la finalul meciului.

Pep Guardiola a fost întrebat dacă nu cumva Sterling ar fi trebuit să se ducă la arbitru și să îi spună să anuleze decizia. “Da, putea și asta, dar sezonul trecut, Milner putea să recunoască și el pasa aceea la golul 2 din minutul 44, dar a golul a fost validat”, a spus antrenorul celor de la Manchester City. Echipa antrenată de Guardiola are o serie incredibilă, 11 partide consecutive fără înfrângere în toate competiție și un golaveraj pe măsură, 35-2.

  • 12 goluri a marcat Manchester City în ultimele două partide