News

Reacția lui Rareș Bogdan, după votul pe Codurile Penale! ”Lupta nu s-a încheiat!”

24.04.2019 | 15:41
Reactia lui Rares Bogdan dupa votul pe Codurile Penale Lupta nu sa incheiat
ADVERTISEMENT

Codul Penal și Codul de Procedură Penală au fost adoptate de plenul Camerei Deputaților în forma dată de Florin Iordache, una contestată de Opoziție. Pentru social-democrați, miza este mare. Codurile Penale au fost schimbate de Comisia Iordache, fiind imediat contestate la Curtea Constituțională.

Reacția lui Rareș Bogdan, după votul pe Codurile Penale

Unele articole au trecut de controlul constituțional, altele nu. PSD a dorit ca Ministerul Justiției să dea o ordonanță de urgență pentru modificarea Codurilor Penale, însă, cum Toader a tras de timp, coaliția PSD-ALDE a decis înlăturarea sa din funcția de ministru al Justiție și întoarcerea la Comisia Iordache, unde au fost schimbate din nou, așa că miercuri vor ajunge la votul final din Camera Deputaților, fiind vot decizional în această situație.

ADVERTISEMENT

După votul pe Codurile Penale, a apărut și reacția lui Rareș Bogdan, cel care este cap de listă PNL la europarlamentare. Realizatorul TV susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar scăpa de procese, în cele din urmă, modificările ducând la scoaterea României din UE.

Reacția lui Rareș Bogdan, după votul pe Codurile Penale! ”Lupta nu s-a încheiat!”
Codul Penal și Codul de Procedură Penlaă au fost adoptate de plenul Camerei Deputaților în forma dată de Florin Iordache

Modificările duc România în afara Uniunii Europene

Rareș Bogdan: „Au realizat ce și-au propus în etapa asta, dar lupta nu s-a încheiat! Cunoașteți principalul beneficiar al modificărilor făcute la Codul penal, da? Amnistie și grațiere mascate. Se modifică și termenele de prescripție pentru mai multe infracțiuni, ceea ce l-ar scăpa pe șeful PSD și alți membri ai camarilei de procese.

ADVERTISEMENT
Reacția lui Rareș Bogdan, după votul pe Codurile Penale! ”Lupta nu s-a încheiat!”
Realizatorul TV susține că liderul PSD, lIviu Dragnea, ar scăpa de procese

PNL va sesiza Curtea Constituțională. La Referendum, românii vor da un mesaj ferm, vor sancționa tentativele de acaparare a statului în folosul unui grup de infractori. Modificările duc România în afara Uniunii Europene, ceea ce nu putem accepta!”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.