Fotbal international

Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a câștigat titlul cu PAOK. “Sunt fericit!” Ce spune Ivan Savvidis

22.04.2019 | 08:09
Reactia lui Razvan Lucescu dupa ce a castigat titlul cu PAOK Sunt fericit Ce spune Ivan Savvidis

PAOK Salonic s-a impus în fața celor de la Levadiakos, scor 5-0, iar echipa antrenată de Răzvan Lucescu a putut sărbători câștigarea titlului pe “Toumba Arena”. Tehnicianul român a oferit o primă reacție la finalul partidei, imediat înainte să plece la petrecerea uluitoare care a avut loc în centrul orașului.

Reacția lui Răzvan Lucescu după ce a câștigat titlul cu PAOK

“Sunt fericit, cum aș putea să fiu. Sunt ușurat, ușurat”, a spus Răzvan Lucescu, antrenorul român care a câștigat titlul cu PAOK Salonic în sezonul 2018 – 2019, conform gsp.ro.

Și Ivan Savvidis, patronul lui PAOK Salonic, a reacționat și l-a lăudat pe Răzvan Lucescu. “Va fi mai bun ca tatăl său când va ajunge la vârsta lui. Îl iubesc!”. Acesta a fost completat de Mircea Lucescu. “Sper să ai dreptate. Sunt un tată mândru!”

Răzvan Lucescu la un antrenament susținut de PAOK Salonic

Ce zice Alin Toșca despre performanța reușită alături de PAOK

Și Alin Toșca a comentat în legătură cu performanța reușită alături de PAOK Salonic, formație la care a fost cedat de Real Betis Balompie pâmă la finalul sezonului 2018 – 2019. Fotbalistul român a lăsat să se înțeleagă că există șanse să rămână și pe viitor la formația pregătită de Răzvan Lucescu.

“Mă bucur că fac parte din istoria lui PAOK și trăiesc momentul. Oamenii sunt foarte fanatici. Da, nu eram născut la ultimul lor titlu, chiar e ceva tare. Văd la vară ce va fi, nu știu dacă rămân aici, dacă mă întorc la Betis”, a spus Alin Toșcan, conform sursei citate mai sus.