ADVERTISEMENT
Fotbal international

Reacția lui Răzvan Lucescu după ce l-a înjurat pe arbitrul confruntării cu Al Ahli

Autor: Andrei David | 16.01.2021 | 16:24
Reacția lui Răzvan Lucescu după ce l-a înjurat pe arbitrul confruntării cu Al Ahli
Meciurile stranierilor în weekend. Răzvan Lucescu și-a vărsat nervii pe arbitru după derby-ul Al Ahli - Al Hilal. Video. FOTO: Twitter

Răzvan Lucescu a fost un car de nervi la finalul partidei Al Ahli – Al Hilal. În ultimele minute ale meciului, tehnicianul oaspeţilor i-a cerut socoteală arbitrului în engleză şi l-a înjurat în română.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii sunt pe podiumul campionatului din Arabia Saudită, iar partida directă s-a terminat cu scorul de 0-0, astfel că echipa lui Lucescu a rămas pe primul loc, dar distanţa faţă de Al Shabab s-a redus la două puncte.

Antrenorul român a contestat penalty-ul primit şi ratat de gazde în startul partidei, dar şi faptul că Al Hilal nu a beneficiat de o lovitură de pedeapsă pe final de joc.

Răzvan Lucescu: „E prea mult. E scandalos“

Arbitrajul, considerat ostil, l-a scos din minţi pe Răzvan Lucescu, antrenorul pierzându-şi cumpătul pe teren. Ton ridicat şi înjurături la adresa arbitrului. După meci a încercat să-şi explice reacţiile.

ADVERTISEMENT

„Dacă m-ai văzut nervos sau furios, este pentru ce s-a întâmplat la finalul meciului. Asta e prea mult! Este scandalos! Cu adevărat scandalos!

Bine, putem înţelege orice, dar nu faza penalty-ului de astăzi! Am avut penalty şi puteam să plecăm cu 3 puncte la finalul unui meci dificil“, a declarat Răzvan Lucescu.

Răzvan Lucescu s-a ales cu un „galben“ pentru proteste

„Respect, respect! Fii sincer acum! Ai arbitrat într-o singură direcție! La noi nu e niciodată penalty, numai la ei este. Vrei să încetez acum?“, a discursul vehement al lui Răzvan Lucescu la adresa arbitrului.

ADVERTISEMENT

Pentru felul în care a protestat, antrenorul român s-a ales cu un cartonaş galben din partea centralului, care însă nu a înţeles şi ultimele cuvinte ale lui Răzvan Lucescu.

O înjurătură în limba română, „m..ţi mă-tii“, i-a scăpat printre dinţi antrenorului, după ce s-a întors cu spatele la arbitrul Majed Al Shamrani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!