Sport

Reacția lui Robert Lewandowski când a aflat ce salariu va avea Kylian Mbappe la PSG: ”Toată lumea vrea să câștige cât mai mult”

Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG în condiții financiare fabuloase, dar Robert Lewandowski a refuzat să vorbească negativ despre salariul pe care francezul îl va primi în următorii trei ani.
07.06.2022 | 17:05
Reactia lui Robert Lewandowski cand a aflat ce salariu va avea Kylian Mbappe la PSG Toata lumea vrea sa castige cat mai mult
Kylian Mbappe și-a prelungit contractul cu PSG în condiții financiare fabuloase, dar Robert Lewandowski a refuzat să vorbească negativ despre salariul pe care francezul îl va primi în următorii trei ani. Sursă foto: Daily Sabah
ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 23 de ani va mai sta trei sezoane la Paris şi va avea un salariu net stagional de 60.000.000 de euro.

Salariul lui Kylian Mbappe îl lasă rece pe Robert Lewandowski

Este de departe cel mai mare salariu plătit vreodată în fotbal, însă polonezul Robert Lewandowski a refuzat să critice înțelegerea dintre Kylian Mbappe și PSG, considerând că fiecare este liber să facă ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

”Știi ce, nu vreau să mă alătur oamenilor care sunt împotrivă și spun ‘da, fotbaliștii câștigă prea mult’. Să recunoaștem, toată lumea vrea să câștige cât mai mult.

În ceea ce privește salariile, nu vă spun prea multe. Dacă cineva vrea să plătească atât de mult, este decizia lor”, a declarat Lewandowski la un podcast în țara sa, conform site-ului le10sport.com.

ADVERTISEMENT

E Mbappe noul lider din vestiarul parizienilor?

Schimbarea radicală a lui Kylian Mbappe, în ciuda faptului că s-a scris că totul era parafat pentru a merge pe Santiago Bernabeu, i-a făcut pe unii să spună că PSG i-a acceptat toate cererile, printre care mai multe drepturi în club și putere de a decide dacă e de acord cu transferurile.

S-a zvonit că atacantul a întocmit o listă cu oamenii pe care îi vrea plecați de pe Parc des Princes, printre aceștia aflându-se Neymar și Mauricio Pochettino. Însă, campionul mondial a negat vehement o astfel de posibilitate și a spus că este vorba de știri false lansate de publicații care caută senzaționalul.

ADVERTISEMENT

Unul dintre oamenii care l-au convins pe Mbappe să nu plece de la PSG, deși se afla la finalul înțelegerii, a fost chiar președintele Franței, Emmanuel Macron, cel despre care s-a scris că s-a implicat încă de la începutul anului în acest caz, alături de alți oameni politici.

Lewandowski nu mai vrea la Bayern

Robert Lewandowski a anunțat în nenumărate rânduri că își dorește să plece în această vară de la Bayern Munchen, în ciuda faptului că mai are un an de contract și campioana din Bundesliga își dorește să-l păstreze.

ADVERTISEMENT

FC Barcelona este destinația pe care și-ar dori-o. Însă, cum catalanii trebuie să rezolve mai întâi problemele legate de banii pentru transferuri și masa salarială, bavarezii profită. Și țin la preț.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG: 1,10 este cota ca parizienii să câștige titlul în Ligue 1 în sezonul 2022-2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT