Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția lui Robert Niță după ce Fanatik a dezvăluit discuția secretă dintre Iulian Cristea și șefii Rapidului. Video exclusiv

Robert Niţă susţine că transferul lui Iulian Cristea la Rapid, anunţat în exclusivitate de Fanatik, ar fi o adevărată lovitură pentru clubul giuleştean.
26.05.2023 | 08:00
Reactia lui Robert Nita dupa ce Fanatik a dezvaluit discutia secreta dintre Iulian Cristea si sefii Rapidului Video exclusiv
Reacția lui Robert Niță după ce Fanatik a dezvăluit discuția secretă dintre Iulian Cristea și șefii Rapidului. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Rapid este prima echipă care mută pe piaţa transferurilor, încă dinainte de finalul sezonului. Aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, giuleştenii l-au contactat deja pe Iulian Cristea, rămas liber de contract după despărţirea de FCSB.

Reacția lui Robert Niță după ce Fanatik a dezvăluit discuția secretă dintre Iulian Cristea și șefii Rapidului

Robert Niţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că transferul lui Iulian Cristea la Rapid chiar ar fi o mutare de titlu, dar ca să se gândească la campionat în stagiunea viitoare, giuleştenii mai au nevoie de 4-5 titulari transferaţi:

ADVERTISEMENT

“Primul transfer cu adevărat important al Rapidului va fi Iulian Cristea de la FCSB. Aşa cum au scris şi colegii noştri de la site, a fost o discuţie între Daniel Niculae şi fostul jucător al FCSB-ului.

Am înţeles că acesta ar fi promis că va semna cu Rapid din postura de jucător liber de contract dacă nu va găsi nimic în străinătate. Dacă mai găseşti vreo 4-5 precum Cristea poţi să faci o echipă. 

ADVERTISEMENT

“Rapidul trebuie să transfere cinci titulari, nu să facă cinci-şase transferuri”

Cred că pentru a se bate la titlu, Rapidul trebuie să transfere cinci titulari, nu să facă cinci-şase transferuri. Aşa cum mai vedem şi noi fotbalul la televizor, ca să te baţi cu şanse reale.

Eu am mai spus-o. Eliminarea din Cupa României a fost o binecuvântare pentru Mutu şi pentru lotul de jucători. Pentru că nu aveau cum să reziste cu lotul ăla subţire numeric”, a spus Niţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Iulian Cristea, pus pe liber la o zi după “finala” campionatului!

Iulian Cristea a jucat duminica trecută ultimul meci pentru FCSB, împotriva Farului. Introdus la pauză, la scorul de 2-1 pentru roş-albaştrii, Cristea a avut o evoluţie modestă, greşind la golurile 2 şi 3 ale adversarilor.

O zi mai târziu, Gigi Becali a anunţat că renunţă la fundaşul central transferat în 2019 de la Gaz Metan Mediaş. Alături de Cristea, de la FCSB pleacă alţi şase jucători: Joonas Tamm, Billel Omrani, Valentin Crețu, Boban Nikolov, Deian Sorescu şi Sorin Şerban, ultimul intrat pe lista neagră.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT