Fotbal international

Reacția lui Ronald Koeman după scandalul de la Barcelona: „M-am simțit foarte prost”

02.03.2021 | 21:02
Reactia lui Ronald Koeman dupa scandalul de la Barcelona Mam simtit foarte prost
ADVERTISEMENT

Ronald Koeman a reacționat după scnadalul uriaș de la Barcelona, în care Josep Bartomeu, fostul președinte al catalanilor, a fost arestat.

Fostul preşedinte al clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a fost pus în libertate după ce a fost audiat în cazul ”Barcagate”, la 24 de ore după ce fusese reținut.

ADVERTISEMENT

Au fost percheziționate și birourile clubului de fotbal, anchetatorii reținând mai multe probe în cazul ”Barcagate”.

Ronald Koeman a reacționat după scandalul de la Barcelona

Ronald Koeman consideră că arestarea lui Josep Bartomeu va avea un efect negativ asupra imaginii clubului și i-a luat apărarea fostului președinte al catalanilor: „Cred că nu este bine pentru imaginea clubului şi trebuie să aşteptăm să vedem ce se poate întâmpla.

ADVERTISEMENT

M-am simțit foarte prost când am auzit veștile. Îi cunosc bine pe Bartomeu şi pe Oscar Grau (n.r.- o altă persoană arestată în dosarul Barcagate).

Bartomeu a fost întotdeauna, în ochii mei, un om excepţional”, a declarat Ronald Koeman, la conferința de presă pregmergatoare duelului cu Sevilla din Cupa Spaniei.

ADVERTISEMENT

Și președintele La Liga a comentat arestarea lui Bartomeu

Javier Tebas, președintele La Liga, a comentat arestarea lui Josep Bartomeu și crede că este un eveniment nefericit în detrimentul Barcelonei, dar și al campionatului Spaniei:

„Ce s-a întâmplat ieri nu e bine nici pentru Barca, nici pentru La Liga. Sper că nu a existat nicio depăşire a liniei roşii, fiindcă prejudiciul în materie de reputaţie este important pentru Barcelona, deşi Bartomeu nu mai este acum preşedintele clubului”.

ADVERTISEMENT

Cazul ”Barcagate” a devenit cunoscut după ce clubul prezidat de Bartomeu a angajat o companie, I3 Ventures, ca să creeze sute de conturi Facebook pentru a discredita imaginea foștilor manageri și a unor foști jucători. Nici Messi nu a scăpat de campania negativă inițiată de fostul președinte.

Anchetatorii au arătat că în acest caz compania I3 Ventures a lansat o serie de atacuri și împotriva unor jucători de la Barcelona, printre care Leo Messi sau Gerard Pique.

ADVERTISEMENT