Life

Reacția lui Sebastian Chitoșcă, după ce s-a spus că soția lui s-ar fi cuplat cu Zanni. I-a jignit pe cei care au lansat zvonul

Iată care a fost reacția lui Sebastian Chitoșcă după ce s-a speculat că Alexandra, soția lui, s-ar fi cuplat cu Zanni după despărțire.
20.10.2021 | 17:20
Reactia lui Sebastian Chitosca dupa ce sa spus ca sotia lui sar fi cuplat cu Zanni Ia jignit pe cei care au lansat zvonul
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a avut o primă reacție după ce s-a zvonit că soția lui, de care s-a separat, s-ar fi cuplat cu Zanni. Fostul concurent de la Survivor România a transmis un mesaj dur la adresa celor care au lansat această speculație.

Fostul jucător de fotbal trece printr-o perioadă dificilă după ce el și Alexandra s-au despărțit. După ce soția a obținut un ordin de restricție împotriva lui, Sebi Chitoșcă a revenit în România.

ADVERTISEMENT

Într-un live pe TikTok, Sebastian a fost întrebat dacă fosta lui parteneră a avut, într-adevăr, o relație cu Zanni.

Reacția lui Sebastian Chitoșcă, după ce s-a spus că soția lui s-ar fi cuplat cu Zanni

Sebastian Chitoșcă le-a transmis un mesaj celor care cred că Zanni s-a cuplat cu soția lui, Alexandra, de care este separat. Fostul Faimos de la Survivor România a răbufnit după ce au apărut aceste speculații. Sebi a fost foarte deranjat de aceste zvonuri și a răbufnit.

ADVERTISEMENT

„Bă, proști sunteți unii! Exact cu Zanni (…) nevastă-mea! Proștilor!”, a transmis Sebi Chitoșcă pe rețelele sociale, în timpul unui live.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra au fost împreună timp de șapte ani. Tânărul a recunoscut că au existat și probleme între ei de-a lungul timpului, însă a susținut că au trecut peste ele de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

După eliminarea de la Survivor România, cei doi au apărut împreună la TV, unde au vorbit despre povestea lor de dragoste. Lucrurile păreau să meargă bine între ei, iar anunțul divorțului a fost un adevărat șoc pentru internauți.

Alexandra a obținut ordin de restricție împotriva lui Sebastian Chitoșcă

După anunțul despărțirii, Sebastian Chitoșcă a vorbit despre ordinul de protecție pe care soția l-a obținut de la Poliția din Germania. Dacă se apropie de ea la mai puțin de 20 de metri, fostul fotbalist riscă să ajungă la închisoare sau să plătească o amendă de 250 de mii de euro.

ADVERTISEMENT

„Am primit o foaie, că am fost înlăturat de la apartament și 6 luni de zile nu am voie nici la 20 de metri să fiu lângă această femeie.

Dacă o să mă apropii de ea, am de făcut închisoare 6 luni sau amendă 250 de mii de euro. Nu i-am făcut absolut nimic.

Am văzut că scrie în declarație, sunt și câteva minciuni, dar nu sunt cuvintele ei. Sunt cuvintele tatălui ei care a fost martor și a spus când a venit poliția că sunt agresiv verbal. Acolo e simplu, nu se acceptă. N-am nicio problemă că a făcut chestia asta.

Eu l-am sunat pe tatăl ei și i-am spus că femeia asta n-o să mai dea ochii cu mine pentru că eu nu-mi doresc. Am și plecat din Germania ca să nu mai fiu în stresul ăla”, a mărturisit Sebastian Chitoșcă la Teo Show.

ADVERTISEMENT