Life

Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după ce Andrada Precup, concurenta sa, a câștigat X Factor

19.12.2020 | 13:12
Reactia lui Stefan Banica Jr dupa ce Andrada Precup concurenta sa a castigat X Factor
ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr a reacționat după ce concurenta sa, Andrada Precup, a câștigat marea finală a concursului X Factor. Artistul a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

Cântărețul s-a declarat impresionat, de-a lungul timpului, de calitățile vocale pe care eleva sa le are și a declarat că acestea vin în compensația problemelor de sănătate cu care fata se confruntă.

ADVERTISEMENT

Mesajul pe care solistul l-a distribuit pe conturile de Facebook și Instagram vine în continuarea declarațiilor cu privire la impresia pe care concurenta a lăsat-o asupra sa, Bănică fiind surprins cu ochii în lacrimi în timpul prestațiilor acesteia.

Reacția lui Ștefan Bănică Jr, după ce concurenta sa, Andrada Precup, a câștigat X-Factor

„Mă bucur tare mult pentru Andrada că este câștigătoarea X Factor România 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decât un premiu.

ADVERTISEMENT

E o confirmare a faptului că se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocală, artistică și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!”, sunt vorbele postate de Ștefan Bănică Jr.

La rândul ei, și concurenta a distribuit un mesaj emoționant în care le mulțumește celor ce i-au fost alături: „Oameni minunați, vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toată această perioadă si pentru că m-ați ajutat să-mi împlinesc visul. Am să fac tot posibilul să evoluez, să vă aduc bucurie în suflete și să mă autodepășesc.

ADVERTISEMENT

Fără sprijinul vostru, fără mesajele voastre de încurajare, chiar și cele critice, fară voturile voastre si nu în ultimul rând fără mentorul meu, Ștefan care avut încredere în mine, m-a susținut și mi-a pus în valoare cum a știut el mai bine toate atuurile, nu aș fi reușit să ajung până aici.

M-ați făcut să-mi dau seama, încă o dată, că, pentru a-mi îndeplini scopul pe acest pământ, am nevoie de curaj, voință și putere de muncă, iar eu acum am să progresez și mai mult datorită vouă! Vă iubesc!”, a scris Andrada Precup pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Finala X Factor a adus un alt moment emoționant pentru concurentă și antrenorul ei. Duetul pe care aceasta l-a interpretat în compania lui Adrian Daminesc a impresionat audiența și jurații.

ADVERTISEMENT