Reacţia lui Talpan după ce a câştigat procesul cu Gigi Becali: „Restul va fi scris în istorie”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
20/03/2018, 20:26
Reacţia lui Talpan după ce a câştigat procesul cu Gigi Becali: „Restul va fi scris în istorie”

Este vorba despre un proces în care Florin Talpan îi cerea patronului de la FCSB daune  pentru calomnie. Curtea de Apel a decis că Becali trebuie să-i plătească daune în valoare de 30.000 de euro lui Florin Talpan, după ce finanţatorul lui FCSB l-a jignit, în repetate rânduri, la mai multe emisiuni TV.

“Sunt un adept al justiţiei, conştient fiind că fără justiţie nu există libertate. Fără libertate nu există exprimare, iar fără dialog nu există conciliere. Dar de aici şi până la a-i distruge cariera unui ofiţer de justiţie al Armatei Române doar pentru că acesta şi-a făcut datoria până la capăt pentru statul român, pentru miile de suporteri stelişti şi chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lungă”, a spus Florin Talpan.

Talpan: „Sunt mulţumit că există justiţie în România”

Florin Talpan nu a vrut să dea un verdict cu privire la alte dosare în care îl are rival pe Becali: „Sunt mulţumit că există justiţie în România, că există judecători care pot da sentinţe corecte. Mai mult nu vă pot spune, restul va fi scris în istorie”, a spus Talpan pentru Ziare.com. Cu toate acestea, într-o intervenţie exclusivă pe FANATIK.RO, patronul FCSB a anunţat deja că nu va plăti banii lui Talpan. 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×