Life

Reacția lui Teo Trandafir când Dan Negru a sfătuit-o să-l întrebe pe Jador despre scandalul din Timișoara

Dan Negru a pus-o într-o ușoară încurcătură pe Teo Trandafir, în pasa de promovare a emisiunii „Jocul cuvintelor”. Prezentatorul i-a dat o sugestie colegei lui Mitoșeru în legătură cu Jador.
19.04.2022 | 16:54
Reactia lui Teo Trandafir cand Dan Negru a sfatuito sal intrebe pe Jador despre scandalul din Timisoara
Teo Trandafir a refuzat să îl întrebe pe Jador despre scandalul de la Timișoara. Foto: Captură Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a fost luată pe nepusă masă de Dan Negru cu o sugestie pe care noul prezentator de la Kanal D i-a dat-o colegei sale de televiziune. S-a întâmplat în pasa în care le-a reamintit telespectatorilor de premiera show-ului „Jocul cuvintelor”.

Teo Trandafir, rugată de Dan Negru să-l întrebe pe Jador despre scandalul de la Timișoara

Realizatorul tv a aflat din promo că Jador urma să fie invitat în emisiunea lui Teo. Nu s-a putut abține să nu îi dea un sfat vedetei, prietenește.

ADVERTISEMENT

Bănățeanul i-a zis lui Teo că ar putea să îl întrebe despre scandalul pe care manelistul l-ar fi iscat în Timișoara pentru că nu a fost lăsat să urce pe scena Filarmonicii.

„La mine în Timișoara sunt flăcări pe tema asta”, a spus Dan Negru la Kanal D. Negru a sperat că Teo va accepta provocarea lui.

ADVERTISEMENT

Amfitrioana Teo Show a părut ușor stânjenită. Asta deoarece ea l-a invitat pe manelist pentru cu totul alte considerente. Echipa de producție avea pregătit un quiz pentru el și asistenta Bella Santiago. În nicio clipă nu a dorit să se dezbată subiectul în care și-a exprimat opinia până și primarul orașului de pe Bega, Dominic Fritz.

„Nu e un subiect pe care eu să-l lămuresc”

„Nu e un subiect pe care eu una să-l lămuresc”, a răspuns Teo Trandafir, dând cu flit ideii pe care i-a propus-o Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, s-a creat mare tevatură în vestul țării, după ce Jador a fost interzis la Filarmonica din oraș. Cântărețul a acuzat municipalitatea de discriminare. Pe această temă a făcut câteva mențiuni chiar primarul orașului, ironizându-l pe unul din cei mai populari cântăreți de la ora actuală.

„Filarmonica Banatul, deşi în subordinea Consiliului Local Timişoara, are personalitate juridică proprie. Directorul este perfect capabil să ia decizii. Din câte am înţeles din presă, domnul a început să vândă bilete pentru un spaţiu pentru care nu avea contract.

ADVERTISEMENT

Poate şi eu îmi doresc să joc fotbal în Arena Naţională. Asta nu înseamnă că încep să vând bilete pentru un meci de acolo şi să mă plâng de discriminare când acest lucru nu este posibil“, a spus Dominic Fritz în spațiul public.

ADVERTISEMENT