Fotbal intern

Reacţia lui Toni Petrea după FCSB – Astra 3-0: “Am aşteptări şi mai mari”

15.01.2021 | 22:56
Reactia lui Toni Petrea dupa FCSB  Astra 30 Am asteptari si mai mari
ADVERTISEMENT

FCSB a pornit cu dreptul anul 2021, după 3-0 cu Astra Giurgiu în etapa a 16-a din Liga 1. La finalul partidei de pe Arena Naţională, Toni Petrea a oferit o primă reacţie după victoria elevilor lui.

Înaintea meciului cu Astra Giurgiu, Toni Petrea a primit o veste proastă. FANATIK a anunţat în exclusivitate cât va sta pe tuşă Olimpiu Moruţan, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea a susţinut că jucătorii lui şi-au dominat clar adversarii în a doua repriză şi că era sigur că FCSB va marca. Despre primele 45 de minute, antrenorul liderului din Liga 1 a declarat că lupta a fost echilibrată.

Cum a reacţionat Toni Petrea după FCSB – Astra 3-0

“După aspectul jocului, cel puţin din repriza a doua, am dominat adversarul categoric, mă gândem că trebuie să pice golul cât mai curând pentru că intram în criză de timp şi poate nu mai reuşeam să marcăm. 

ADVERTISEMENT

După aspectul jocului, aveam certitudinea că vom marca. Ştiam că sunt o echipă organizată, periculoasă pe contraatac, ceea ce s-a întâmplat şi s-a dovedit în prima repriză când au avut o situaţie bună de a marca. Prima repriză echilibrată, a doua am reuşit să-i  împingem mai mult, să se retragă mai mult”, a declarat Toni Petrea.

L-a lăudat pe Risto Radunovic

Risto Radunovic a debutat cu dreptul pentru FCSB şi i-a oferit o pasă de gol lui Dennis Man. Jocul muntenegreanului a fost pe placul lui Toni Petrea, care a avut cuvinte de laudă faţă de singurul transfer efectuat de liderul din Liga 1 în această iarnă.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că a greşit vreo pasă, a jucat foarte bine, mă bucur că s-a adaptat foarte repede la stilul nostru de joc şi băieţii l-au primit foarte bine în echipă. A avut o evoluţie consistentă şi nu poate decât să mă bucure lucrul asta şi să-mi dea încredere pe viitor”, a mai spus Toni Petrea.

“Tot timpul e nevoie de jucători”

“Sunt mulţumit de lotul avut, mă bucur că avem jucători polivalenţi care pot juca pe multe posturi. Aşteptăm revenirea lui Nedelcu, Filip şi atunci poate vom avea mai multe soluţii. N-am de ce să fiu nemulţumit. Totul timpul e nevoie de jucători, dar momentan ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie

ADVERTISEMENT

Aştept şi mai mult de la ei (n.r. întrebat de Man şi Tănase), şi din aspecte tehnico-tactice, al realizărilor personale cu golurile marcate e foarte ok, dar am şi mai mari aşteptări de la ei. Urmează meciul cu Viitorul la fel de disputat va fi, o echipă tânără ca şi a noastră, ofensivă, cred că va fi un meci frumos

N-avem nicio problemă, avem toate lucrurile puse la punct, toate documentele cerute, le-am adus, nu vreau să intru în polemică pe tema asta (n.r. despre carantină), fiecare e liber să spună ce vrea”, a conchis Toni Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru Viitorul – FCSB: 1,90 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: