Reacția lui Traian Băsescu după victoria României în fața Norvegiei: “S-ar putea să aflați că sunt campioane!”

Claudiu Surmei   
în Handbal
06/12/2018, 10:07
Reacția lui Traian Băsescu după victoria României în fața Norvegiei: “S-ar putea să aflați că sunt campioane!” GALERIE FOTO
Traian Băsescu a transmis un mesaj după România - Norvegia 31-23

România a învins Norvegia cu scorul de 31-23 în ultimul meci din Grupa D la Campionatul European de handbal feminin și s-a calificat în faza grupelor principale. Fostul președinte al României Traian Băsescu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care îi îndeamnă pe români să urmărească meciurile tricolorelor, despre care spune că au capacitatea de a deveni campioane la Euro 2018.

“România are şi lucruri extraordinar de frumoase. Dacă în această seară v-aţi fi uitat pe TVR 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri. Am văzut şi meciurile fetelor noastre cu Cehia şi cu Germania, meciuri pe care le-au câştigat, dar în ambele meciuri au avut acea uşoară demobilizare spre final care a permis adversarelor să reducă diferenţa la 3 respectiv 4 goluri”, a scris Traian Băsescu pe rețeaua de socializare.

Reacția lui Traian Băsescu după România - Norvegia 31-23
Reacția lui Traian Băsescu după România – Norvegia 31-23

Traian Băsescu a transmis un mesaj după România – Norvegia 31-23

“Pe norvegience însă, nu le-au iertat până în ultima secundă, scor 31 la 23 pentru fetele noastre. Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest. România are şi lucruri extraordinar de frumoase”, a mai scris fostul președinte al României pe contul personal de Facebook.

În finalul mesajului, Traian Băsescu i-a îndemnat pe români să urmărească evoluția tricolorelor la Euro 2018: “O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin şi voi aţi stat să vă uitaţi în gura lui Gâdea, Badea, Zamfir, Guşe, Bogdan, Ciutacu, Chireac, Cristache,Buşcu,Pieleanu,Dogioiu, Ficeac, Ioniţă şi alte specimene ale menajeriei televizate de canalele de ştiri.”

Închide ×