Life

Reacția mamei lui Jador după ce fiul ei s-a accidentat la Survivor România: „Nu-mi găsesc cuvintele”

06.03.2021 | 13:12
Reactia mamei lui Jador dupa ce fiul ei sa accidentat la Survivor Romania Numi gasesc cuvintele
ADVERTISEMENT

Mama lui Jador a fost invitată în cadrul unei emisiuni, unde a vorbit despre fiul ei și despre accidentarea pe care a suferit-o la „Survivor România”, unde a avut nevoie de intervenția imediată a medicului. 

Cea care i-a dat viață manelistului a vorbit despre problemele cu spate ale lui Jador, motiv pentru care a fost destul de îngrijorată atunci când acesta și-a anunțat intenția de a pleca în jungla Dominicană. De altfel, femeia nu a fost de acord ca fiul ei să participe.

ADVERTISEMENT

Artistul a mers înainte și nu a lăsat problemele de sănătate să-l îmăiedice, luptând în continuare, chiar dacă are parte de situații dificile și tensiuni între membrii echipei.

Reacția mamei lui Jador după ce fiul ei s-a accidentat la Survivor România: „Nu-mi găsesc cuvintele”

Nu a fost prim dată când Faimosul a avut nevoie de medic pentru a putea participa în continuare la reality show. Recent, Jador a avut probleme serioase cu stomacul, fiind de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Invitată la „Ștafeta mixtă”, mama lui Jador a fost întrebată de prezentatorii Corneli Ionescu și Alex Nedelcu cum s-a simțit atunci când și-a văzut fiul că suferă, mai ales că se află la mii de kilometri depărtare de casă. Aceasta a avut probleme cu tensiunea arterială și i-a fost foarte rău după ce și-a văzut fiul rănit.

„Am făcut 20 tensiune pe loc, mi-a fost foarte rău, dar m-a ferit bunul Dumnezeu (…) sper să nu mi se-ntâmple ceva rău, că e foarte greu. Nu știu cât e de bine, că știu problema lui de sănătate. Îl susțin și eu în rugăciuni, să-i dea Dumnezeu putere că asta e cel mai important.

ADVERTISEMENT

(…)El e un băiat foarte ambițios, el cedează atunci când nu mai poate, el cedează singur. El e ca un erou. Nu-mi găsesc cuvintele să vorbesc despre lucrurile astea, trăiesc numai cu pastile. Nu doresc la nimeni să trăiască cum trăiesc eu. Și în situația de acolo, nemâncat, și îl văd cum doarme, cât e de slab, ce păr mare are în cap (…) Arată ca un Tarzan.

Eu i-am zis, măi mamă, nu te duce, că faci foamea acolo. Nu e o tragedie că a slăbit, dar să nu se îmbolnăvească, că de îngrășat are timp”, a declarat Simona Dumitrache pentru WOWbiz.

ADVERTISEMENT

 

 

Mama lui Jador, despre comportamentul Faimosului la Survivor România

Simona Dumitrache a mai fost întrebată ce părere are despre comportamentul fiului ei în cadrul emisiunii, din moment ce a avut conflicte cu mulți dintre conturenți. Aceasta a spus că Jador încearcă să fie așa cum este în realitate, doar că nu toată lumea este de acord cu glumele lui și cu felul în care spune lucrurilor pe nume.

De asemenea, femeia susține că manelistul este foarte afectat de faptul că echipa sa nu este un unită și că există atâtea certuri și lipsă de înțelegere.

„Eu am crescut un copil sincer și întotdeauna l-am învățat acasă și i-am spus așa: niciodată să nu te dai ce nu ești. Lasă-l pe om să te cunoască și cu defecte, și cu bune și cu rele (…) Să fie un om smerit. Dacă în spate ascunzi altceva, nu e bine.

Cred că se abține rău să nu fie el Jador pe care îl cunoașteți. E un copil care se joacă, vine la mama, alintat, face năzbâtii, ăsta e Jador (…) El încearcă să glumească, că așa e el.

El când vrea să fie serios, e un băiat foarte serios, când vrea să fie copilăros, e copilăros, când vrea să fie un om matur e matur. El e un om căruia îi place să glumească, să facă o veselie, că dacă tot sunt acolo, măcar să facă o atmosferă frumoasă. Și dacă el a văzut că băieții nu-i permit (…)

Îl afectează foarte mult echipa, că nu sunt uniți, cred că asta îl doare cel mai rău, că nu se înțeleg între ei (…) el încearcă să fie singuratic ca să nu mai fie probleme între ei, și eu cred că face foarte bine.”

Jador s-a accidentat grav la picior în jocul pentru imunitate

Fanii au extrem de îngrijorați seara trecută, după ce au văzut prin ce a trecut Jador. Artistul s-a accidentat în timpul duelului cu Marius Crăciun și s-a lovit foarte tare la picior, moment în care a intervenit medicul.

Cântărețul nu are de gând să renunțe și a spus că va rămâne în emisiune și dacă nu ar avea picioare, fiind dispus să lupte până în ultimul moment. Jador s-a gândit la mama lui și știa că va fi îngrijorată din fața televizorului.

„Lasă-mă un pic întins, că mor, simt o presiune acolo.(…) Aoleu, dacă vede mama, plânge. Mamă, ce m-am speriat! Ce m-am speriat, am zis că gata, mi-am rupt piciorul, plec acasă. Nici că nu plec, băi. Nici fără picioare nu plec acasă”, a spus Faimosul în ediția de vineri seară.

ADVERTISEMENT