Fotbal international

Reacția lui Mbappe după ce a fost eliminat: “Nu regret! Aș face la fel!” Video

02.09.2018 | 14:09
Reactia lui Mbappe dupa ce a fost eliminat Nu regret As face la fel Video

PSG a câștigat cu scorul de 4-2 partida jucată în deplasare cu Nimes, în etapa a 4-a din Ligue 1. Golurile parizienilo au fost marcate de Neymar, Angel di Maria, Kylian Mbappe și Edinson Cavani. Mbappe a făcut un meci bun, însă nu l-a terminat în teren. Francezul a fost eliminat în ultimul minut de joc, după ce a avut o altercație cu un adversar și a primit cartonaș roșu. Reacția lui Mbappe a venit după meci, când francezul a declarat că nu regretă că a fost eliminat.

PSG a deschis scorul în minutul 37 al meciului de la Nimes, o echipă nou promovată. A punctat brazilianul Neymar, care s-a îndreptat apoi spre un banner al lui Nimes care îl ironiza pentru felul lui de a se plânge de orice contact cu adversarul. Neymar s-a aşezat lângă banner şi a mimat că plânge. PSG a făcut 2-0 înainte de pauză, printr-un gol senzaţional marcat de Angel di Maria direct din corner.

Repriza a doua a fost deosebit de spectaculoasă. Nou promovata reuşit două goluri în mai puţin de zece minute, restabilind o egalitate nesperată, însă Kylian Mbappe a fost pe teren şi a readus pe PSG în avantaj. Cavani a marcat ultimul gol al meciului, PSG câştigând cu 4-2, însă vestea proastă este că Mbappe şi Savanier au avut o altercaţie şi ambii au fost eliminaţi, Mbappe fiind furios pentru atacul dur al adversarului asupra sa.

Reacția lui Mbappe după ce a fost eliminat

Kylian Mbappe a uimit pe toată lumea după meci, când a spus că nu regretă faptul că a fost eliminat. “Nu, nu, nu. Aş face la fel şi data viitoare, dacă faza s-ar mai repeta. Mi-aş cere scuze fanilor, însă nu pot tolera astfel de intrări, nu poţi face asta pe un teren de fotbal. Nu ar fi fost nicio problemă dacă ar fi avut vreo intenţie de a juca mingea, însă el nu a avut această intenţie, toţi am văzut asta”, a declarat jucătorul francez cu privire la eliminarea din meciul cu Nimes.

Kylian Mbappe a marcat 4 goluri în 3 meciuri în actualul sezon și este lider în clasamentul golgheterilor, alături de coechipierul Neymar.  Francezul a marcat 4 goluri la Campionatul Mondial 2018 și se află printre favoriții la câștigarea Balonului de Aur în acest an. “Pe lista favoriţilor pentru Balonul de Aur i-aş pune pe Cristiano Ronaldo, Modric, Varane, Neymar şi, pentru completare, pe mine“, a declarat Mbappe pentru France Football.

În urmă cu un an, Kylian Mbappe s-a clasat pe locul 7, devenind cel mai tânăr jucător care termină în primii 10 în ierarhia Balonului de Aur. “Este incredibil, nu mă aşteptam la asta. Cred că am parcurs un drum lung pentru a ajunge aici, între cei mai buni jucători zece jucători ai lumii, dar încă mai am multe de făcut“, a declarat jucătorul lui PSG la acea vreme.

“Dacă nu va câştiga următorul Balon de Aur, îi vom spune că nu este normal. Kylian este un talent mai precoce decât am fost eu. Inteligenţa şi maturitatea sa lasă o impresie deosebită. Talentul său este monstruos. Cunosc talente extraterestre din vremea mea, însă e prima oară când am întâlnit un tânăr extraterestru”, a declarat Raphael Varane.