Life

Reacția Medeei Marinescu după ce Florin Piersic a fost transferat din Cluj-Napoca în București. Ce mesaj a transmis actrița

Medeea Marinescu reacționează după ce marele actor Florin Piersic a fost adus cu un avion SMURD din Cluj-Napoca în București.
08.05.2024 | 22:15
Reactia Medeei Marinescu dupa ce Florin Piersic a fost transferat din ClujNapoca in Bucuresti Ce mesaj a transmis actrita
Medeea Marinescu și Florin Piersic au jucat în piesa de teatru ”Străini în noapte”. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu a aflat de situația prin care trece marele actor Florin Piersic și, totodată, colegul său din piesa de teatru ”Străini în noapte”. Actrița a oferit o scurtă reacție pe seama transferului maestrului, cu un avion SMURD, de la Institutul Inimii din Cluj Napoca, la Institutul ”Matei Balș” din Capitală.

Ce a transmis Medeea Marinescu

Totul se întâmplă după ce la final de aprilie Florin Piersic a acuzat stări de rău, după ce a jucat tot în piesa ”Străini în noapte”, în orașul natal. Colegii de scenă au precizat apoi că maestrul nu dădea niciun semn că are probleme în timpul spectacolului.

ADVERTISEMENT

Medicii au sosit la fața locului, iar Florin Piersic a dus de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca pentru a fi operat la genunchi, acolo unde i s-a depistat o infecție. Apoi, pentru a fi sub o atentă supraveghere medicală, a fost dus și la secția de Terapie Intensivă de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

Din păcate, infecția a ajuns la stimulatorul cardiac pe care îl avea actorul, iar pentru ca starea să nu i se agraveze, acesta a fost scos, duminică, în prima zi de Paști. Marți seară, familia a solicitat transferul la București.

ADVERTISEMENT

Adrian Molnar, directorul de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, a precizat pentru Știrile Protv că s-a dorit transferul deoarece familia a solicitat ca infecția de la genunchi să fie tratată de același medic care s-a ocupat de problemă și în trecut.

Florin Piersic are septicemie

Medicii din Cluj au explicat, miercuri, într-o conferință de presă, că Florin Piersic are o infecție generală în organism, adică septicemie, și că astfel starea i-ar fi gravă. Protezele pe care le are mențin focare secundare de infecție, dar nu pot fi tratate cu antibiotic.

ADVERTISEMENT

Medeea Marinescu: ”Nu știu nimic”

La București i se va scoate actorului proteza de la genunchi, iar de pe patul de spital a transmis gânduri bune fanilor și i-a asigurat că este, de altfel, pe mâini bune. Contactată de wowbiz.ro, Medeea Marinescu a oferit o reacție cu privire la toate cele menționate.

Acrița a spus că nu știe mai multe despre colegul ei de scenă decât au transmis până în prezent medicii care se ocupă de Florin Piersic.  În același timp, Medeea Marinescu a subliniat și că familia maestrului își dorește discreție.

ADVERTISEMENT

”Familia își dorește discreție. Eu nu știu mai mult decât știu medicii care dau declarații oficiale așa că nu pot și nu am nicio declarație să fac”, a precizat Medeea Marinescu pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT