Life

Reacția Mirelei Vaida după ce Emily Burghelea a dezvăluit că Vulpița e bătută de Viorel: „A fost dată afară”

15.06.2020 | 23:15
Reactia Mirelei Vaida dupa ce Emily Burghelea a dezvaluit ca Vulpita e batuta de Viorel A fost data afara
ADVERTISEMENT

Decizia asistentei Mirelei Vaida de la Acces Direct de a-și da demisia din emisiune pe motiv că toată lumea ignoră cu bună știință de dragul audiențelor bătăile încasate de Vulpița din partea soțului a stârnit un val uriaș de critici în mediul online.

Bineînțeles, cea mai șifonată a ieșit prezentatoarea TV, despre care oricum se spunea că ar avea o relație de rudenie cu tânăra din Blăgești. Scoși din minți de atitudinea vedetei care a încercat să mascheze adevărul în loc să dea cărțile pe față, fanii au declanșat un adevărat război pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, o internaută i-a transmis că plecarea blondinei este o decizie greșită, în condițiile în care aceasta nu a făcut decât să dezvăluie calvarul pe care îl îndură Veronica. „Îmi este milă de ea”, i-a spus Emily Mirelei Vaida la finalul ediției de luni a emisiunii.

Mirela Vaida susține că Emily Burghelea a fost dată afară

Exasperată de toate reacțiile negative care curg fără oprire la adresa ei, prezentatoarea a răbufnit, mărturisind că asistenta TV a fost dată afară la inițiativa producătorilor. Totodată, vedeta a promis că va explica pe larg întreaga situație în cadrul ediției Acces Direct de marți, 16 iunie.

ADVERTISEMENT

Veți afla mâine adevăratul motiv pentru care Emily a fost dată afară!!”, le-a transmis Mirela Vaida celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Și pentru că Emily te-a demascat și te-a dat de gol că știai de abuzurile lui Viorel, a plătit cu postul ei! Dar tu rămâi acolo, cum altfel, la cât de corectă ești!! Tu trebuia să fii prima dată afară!”, i-a scris internauta.

ADVERTISEMENT

De ce??? Că s-a băgat unde nu îi fierbe oala, nu? Ați saturat cu Vulpita și Viorel. Vă bateți joc de ei și țăranul ăla incult își bate joc de veronica și o agresează și voi de dragul emisiunii vă faceți că plouă.

Rușine să vă fie! Adevăratul motiv, cică! O faci și mincinoasă acum pe biata fată care a spus adevărul. Mirela trebuia dată afară, nu Emily! Se vede că e totul regizat joacă teatru!Are pile bune!Emisiunea e o porcărie!Terminați odată e cazul!”, este alt comentariu care a scos-o din minți pe Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea a acuzat echipa emisiunii că ignoră agresiunile lui Viorel asupra Vulpiței

Asta e problema lui. El nu a putut, nu a putut, a putut Veronica să vină la mine… Veronica… mi-a spus clar cu subiect și predicat că este….bătută, îmi pare rău… că este agresată de Viorel, mi-a arătat urmele.

Am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă. Nu înțeleg, nu înțeleg de ce? Ei spun că nu ar fi așa, dar n-ai cum să arăți vânăt și să ai ditamai vânătaia pe mână fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea în videoclipul publicat recent în mediul online.

ADVERTISEMENT