Reacţia NATO, după ce Coreea de Nord a efectuat un nou test cu rachete balistice: “Încetaţi imediat!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 19:52
Reacţia NATO, după ce Coreea de Nord a efectuat un nou test cu rachete balistice: “Încetaţi imediat!”

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a condamnat ‘ferm’ cel mai recent test cu rachete balistice efectuat de Coreea de Nord, subliniind că ‘atitudinea constant provocatoare este motiv de îngrijorare profundă şi subminează securitatea internaţională’, transmite DPA.

”Acesta este ultimul dintr-o serie de teste cu rachete care încalcă direct şi clar mai multe rezoluţii ale Consiliului de Securitate al ONU”, a menţionat Stoltenberg într-un comunicat.

El le-a cerut autorităţilor de la Phenian ‘să înceteze imediat şi să abandoneze toate activităţile actuale legate de rachete balistice şi nucleare, într-o manieră completă, verificabilă şi ireversibilă, să se reangajeze în tratative internaţionale şi să se abţină de la orice alte acţiuni provocatoare’.

Coreea de Nord a lansat miercuri o rachetă balistică, din partea de est a ţării către apele din largul coastelor

Sursă: www.agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×